Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy odáig vagyok a "bénácska", esetlen, félénk csajokért?
Olyanokért, akik nem f*ss*k a szót és nem nyerítenek minden baromság miatt 0-24 óráig, nem isszák magukat félholtra társaságban és nem úgy válogatnak a pasik között, mintha egy webáruházat böngésznének, hanem sokat elmélkednek, néznek ki a fejükből, saját magányukban végzik a dolgaikat és sokszor butaságot csinálnak/bénáznak és kicsit "életképtelenek". Lehet csak én vagyok ennyire fura ízlésű, de szerintem borzasztóan vonzóak az ilyen típusú csajok, akikkel minden egyes apró cselekedet/elintézni való dolog egy élmény lehet. Persze azért egy minimális mértékben legyen vonzó, de azt hiszem ezt nem nehéz nem teljesíteni. Az ilyen depis csajok a gyengéim:
Persze vannak olyan képmutató nők, akik eljátsszák az ártatlan szűz szerepét, ha a helyzet úgy kívánja meg, közben meg óriási felszínes r******, akiknek kis túlzással az sem mindegy, hogy milyen árnyalatú zöld szemem van.
Milyen helyeken és hol tudnék hasonló lányokkal ismerkedni?
Egyáltalán nem furcsa vagy beteges dolog, hogy ilyen nőre vágysz.
A mai nők(főleg 35 alatt) nem nagyon értik meg, hogy ez a kivagyi, facebook-cafka, megmondó, erőszakos, extrovertált nő, akinek semmi sem elég és semmi sem elég jó, mert ő jobbat érdemel, egyszerűen nem lesz kelendő.
Majd 40 körül újragondolhatják ezt az egészet.
Normális, védelmező ösztön.
Nem tudom, hány éves vagy, de találhatsz ilyen lányt az osztálytársaid/munkatársaid között is. Egyszerű felismerni őket mert elég csendesek, tehát biztos nem a nagy hangjukról fognak feltűnni. Vagy akár interneten is nézelődhetsz, csak akkor nem garantált, hogy közel fog lakni hozzád.:)
Pszichiátria-zártosztály
Mondjuk normális,ha ilyenre vágysz mert felkelti a védelmező oltalmazó kedvet a férfiakban a szerencsétlenkedés, és végre valakinek megmutathatják ,hogy ők jók valamire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!