Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja a lagtöbb így ismerkedő a pasi (vagy kezdetekkor miért nyomatják levélben), hogy ők gyereket akarnak hamarosan úgy, mint akiknek ez életbevágó?
Közben kérdezik tőlem is (már ismerkedéskor, levélben), és aztán már az első randin is hogy én hogy állok a gyerekprojekthez, és többször is nyomatékosítják, hogy igenis, nekik már ez kell és megállapodnának. Mintha enélkül nem lenne már értelme az életnek. Azért kérdezem, mert ezek után rendszerint átváltanak bunkóba, és nem telik el öt perc ezeken az első randikon (míg én is elmondom, hogy a megfelelő embert keresem, ezért van pont ő itt) és mindezek után fel akarnak hívni a lakásukra. Legutóbb mindemellé egy olyan fogamzásgátló módszerekről szóló kiselőadást kaptam a pasitól, hogy csak lestem. Ott, az első randin.
Értem én, hogy színjáték azért, mert azt hiszi, ostoba vagyok és elhiszem, hogy ő is távkapcsolatban gondolkodik, de mi értelme?
"Ágyba akarnak cibálni a randi közepén és előtte 5 perccel még arról győzködnek, hogy hamarosan aktuális a gyerekprojekt..." - hát ennyire aktuális.
olyan hirdetés nem túól sanszos, ahol buta nőt keres, azt hogy gondolod? A buta se tartja magát butának - azért buta.
Talán a Says dogma mondja, hogy minden kínálat megteremti a saját keresletét.... ha nem érnének el ezzel semmit, akkor leállnának erről a vonalról.
Nálad nem jött be... majd bejön másnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!