Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzéketlen és undok nagyon sok nő az olyan fiúkkal, aki nem tetszik neki?
Miért???Mert nem tetszik neki,azért!
Velem is így volt.Egyetem első évében még dagi voltam.A lányok....hát inkább hagyjuk.
Aztán megelégeltem.Elkezdtem sportolni,egészségesen táplálkozni.
Rengeteget fogytam és izmosodtam.
Ugyanazok a lányok akik akkor undokok voltak,hozzám se szóltak,kinevettek most rám vannak akaszkodva.
És én ezt ki is használom. :)
Egy párat már felcsináltam közülük ,még van néhány.De többet egyiktől sem szeretnék :)
22/F
"Érzelmi intelligencia 0" => Nem így van. Egész egyszerű oka van:
Ha a nő kedves, sok pasi azt hiszi, esélye van. Aztán mikor rájön, hogy nincs, csak szimplán kedves volt vele a nő, akkor jön az, hogy a fiúcska hülyítve, átverve érzi magát, és megint a nő a hibás.
Anno egy kis kávézóban voltam pultos.
Sok visszatérő vendég volt, nekem meg jó a memóriám, így könnyen megjegyeztem a törzsvendégek szokásos rendelését.
Az alap kedvességemet, és figyelmességemet 10ből 7 pasi vette flörtnek.
Háromtól megkaptam, hogy csak borravalóra játszom.
Az összes vendég közül egy volt, aki a főnökömnek is elhordott mindenféle utcasarkinak.
Így merjen valaki kedves lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!