Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell nem foglalkozni azzal, aki tetszik?
Valahogy nem megy nekem ez a dolog, pedig magamon is tapasztaltam, és más lányoktól is hallom, hogy elérhetetlennek kell lenni kicsit, nem keresni a pasit, maximum nagyon ritkán, alig beszélni magunkról, stb, mert különben keresnek mást, és akármit is fognak ide írni bizonyos emberek, ez attól még így van és pont.
De én nem tudok ilyen lenni. Ha nekem valaki tetszik, akkor lelkes vagyok. Hogyan tudnám ezt elnyomni?
El lehet nyomni, de mi értelme? :D Miért akarsz másnak látszani, mint ami vagy? Úgy nem fogod soha jól érezni magad.
Keress olyan pasit, aki hozzád hasonlóan lelkes vagy nem zavarja, ha te ilyen vagy.
Én is lelkes típus vagyok, de sose játszottam az elérhetetlent és mégis most vagyok a 2. hosszú kapcsolatomban. Mindkét párom imádta, hogy lelkes vagyok.
"nem keresni a pasit, maximum nagyon ritkán, alig beszélni magunkról, stb, mert különben keresnek mást, és akármit is fognak ide írni bizonyos emberek, ez attól még így van és pont. "
Jó, akkor így van és pont. Az, hogy nálunk rohadtul nem így működött, azt nem tudom, most hova tegyem. Az értelmes férfiak nem szeretik a játszmázós, színészkedős libákat. Ez van, sorry.
Szóval amikor úgy láttam, eljött az a férfi, akivel érdemes komolyan kezdeni, akkor félretettem az összes ilyen hülye, belém nevelt szabályt, és igenis rácsörögtem, ha úgy éreztem, írtam neki, ha volt mondanivalóm, és őszintén beszéltem magamról. (Persze nem napi 800 smst, 12 telefonhívást és hosszú könnyes ömlengést kell elképzelni, csak figyelmes kommunikációt.)
És lőn: 6 éve együtt, boldogan, harmóniában, őszinte, felnőtt, mély érzelmi kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!