Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A kövér fiúk miért nem fogják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kövér fiúk miért nem fogják fel, hogy kövérek és nem "mackósak" és a kövérségük áll az útjukban?

Figyelt kérdés
2016. jún. 15. 20:49
1 2
 11/20 opened paradise ***** válasza:
68%

Talán mert nem mindig úgy van?:D

Sőt,ismerek is olyan lányokat,akiknek inkább az olyan alkat jön be.

És nem azért,mert hasonló,a hasonlót.

2016. jún. 15. 21:41
 12/20 anonim ***** válasza:
74%

Én ismerek egy olyan fickót aki nagydarab vagy a te értelmezésed szerint "kövér".

Na ennek a kövér emberkének olyan nője van ,hogy a szemünk kiesik mikor meglátjuk..

És mielőtt jönne...nem,nem gazdag a fickó.

2016. jún. 15. 21:54
 13/20 anonim ***** válasza:
51%
Mi neked a kövér? Mert van akinek egy 90kilós pasi már az... És semmiben nem akadályozza őket. Az én párom is pocakos :) de messze nem kövér (van rajta plusz, de ugyan olyan életet él, sportol, dolgozik mint bárki más). Duci lányok se hívják magukat kövérnek, és egy túlsúlyos lányon kb annyira ,,érdem" a nagy mell, mint egy gebe pasin a kocka has (mert mindenkinek kockás a hasizma, csak a pici zsír ami az átlagos alkaton is van, eltakarja). Kövérnek számít szerintem akinek már eü. gondokat okoz a túlsúly, mozogni se tud, 500m séta után liheg stb...
2016. jún. 16. 08:21
 14/20 anonim ***** válasza:

Persze relatív, ki mit nevez kövérnek. Szerintem a kérdező itt azt nem érti, miért próbálják kendőzni a dolgot, hogy a túlsúlyukat olyan jelzőkkel illetik, mint: mackós, teltkarcsú, nőiesen telt stb.

Ezek a szavak amúgy a polkorrektség miatt jöttek divatba, mert a kövér és dagadt sérti a kövér és dagadt emberek önérzetét, de a mackós és teltkarcsú már nem, holott egyrészt ugyanazt jelentik (konkrétan egy szót felcseréltek egy másikra, de a jelentése ugyanaz), másrészt egy kövér ember nevezheti magát nádszálkarcsúnak is, attól még ugyanúgy kövér marad, a túlsúly nem tűnik el csak azért, mert más szóval próbálják elkendőzni.

Szóval ez a kérdés nem csak a férfiakat érinti, a nők is előszeretettel szépítik a dolgot, mikor a 20-30 kiló feleslegüket úgy definiálják, hogy molett, van mit fogni rajta, nőiesen telt, teltkarcsú.

2016. jún. 16. 10:27
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem a kövérség áll az utunkban. Amikor vékonyabb voltam, akkor sem ment a párkeresés. Ennyi.
2016. jún. 16. 11:50
 16/20 anonim ***** válasza:

"Én ismerek egy olyan fickót aki nagydarab vagy a te értelmezésed szerint "kövér".

Na ennek a kövér emberkének olyan nője van ,hogy a szemünk kiesik mikor meglátjuk..

És mielőtt jönne...nem,nem gazdag a fickó."

Ideig, óráig. A felesége? Nem.

2016. jún. 16. 12:28
 17/20 anonim ***** válasza:

Most őszintén. Nem tök mindegy, ki minek nevezi magát? Mackósnak, teltkarcsúnak, husinak vagy épp adonisznak? Lényegtelen az egész. Vagy bejön vagy nem. Mindegy minek nevezi magát a delikvens.

Ha meg valaki úgy érzi, csak a kövérsége az egyetlen ok, hogy nincs párja...hát fogyjon le! A probléma megoldva. De én azt mondom...a testsúly valójában csak elenyésző %-ban lehet egyedüli probléma.

2016. jún. 16. 13:23
 18/20 anonim ***** válasza:

Volt már olyan nő, aki azt írta nekem, hogy ő husis, meg olyan is volt, aki teltkarcsúnak nevezte magát, aztán a végén kiderült, hogy egyszerűen kövérek voltak. Elég nagy csalódás volt.

Persze mindenki annak nevezi magát, aminek akarja, csak annyi a gond, hogy vannak a többségi társadalom által elfogadott definíciók (pl.: vékony, kövér, izmos...), amelyeket nem ártana ismerni. Ha például a kérdésben szereplő kövér fiúk mackósnak állítják be magukat, akkor vagy nem tudják mit jelent ez a szó, vagy egyszerűen csak hazudnak saját külsejüket illetően.

2016. jún. 16. 20:32
 19/20 anonim ***** válasza:

16#

4 éve vannak együtt,az azért jó pár óra....

Augusztus végén lesz az eljegyzésük.

2016. jún. 16. 21:19
 20/20 anonim ***** válasza:

Én egyetértek a kérdezővel. Persze, hogy vannak kövére férfiak csinos barátnővel, de a kérdező az itteni kérdésekre utalt, nem egyéb példákra.

A kérdezőnek:

az ilyen férfiak általában azzal mentegetőznek, hogy egy férfinak nem baj, ha kövér, még direkt jó is.

2016. aug. 18. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!