Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mit szóltok, ha az egyik barátotok egy kövér nőt mutat be barátnőjeként?
Figyelt kérdés
Csak elméleti a kérdés.2016. jún. 4. 20:22
1/18 anonim válasza:
Valami olyasmit, hogy
"Hello, Zoli vagyok, örülök, hogy megismerhetlek!".
2/18 anonim válasza:
"Szia,örvendek,Jani vagyok."
Amúgy,miért szerinted mit kéne?
3/18 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, jöhetnek még.
(Tényleg Zoli vagy? Mert ha nem, elég bunkóság azt mondani. :P )
2016. jún. 4. 20:34
5/18 anonim válasza:
Ugyanúgy reagálnék mintha vékony nőt mutatna be nekem.
6/18 anonim válasza:
Mivel nem vagyok bunkó, én is bemutatkoznék a haverom barátnőjének. Volt is erre példa, havernak kövér barátnője volt, később a felesége lett, de már elváltak, meg ez amúgy is egy régi história. Még annyit hozzáfűznék, hogy barátilag nagyon jól kijöttem a csajjal, vicces, jó humorú lány volt, sokat nevettem életemnek abban a szakában, amig velük mozogtam egy társaságban.
7/18 anonim válasza:
Illedelmesen bemutatkoznék neki. Mit szóljak hozzá mást ha neki jó nekem megfelel, mindenkinek más tetszik. De ha az a valódi kérdés, hogy lenézném e a haveromat azért, mert kövér a barátnője, akkor a válaszom egy hatalmas NEM.
Mindenkinek joga van a boldogsághoz. Meg amúgy is kinek mi a kövér.
8/18 A kérdező kommentje:
Nem is arra gondolok, hogy a nőnek mit mondanátok, hanem a havernak. Köszönöm a válaszokat.
2016. jún. 4. 21:29
9/18 anonim válasza:
Nem mondanék különösebben semmit a havernak. Ő barátnője, neki kell tetszeni. Hacsak nem direkt kérdezi a véleményemet, akkor kéretlenül nem mondanék semmit a barátnőjéről.
10/18 A kérdező kommentje:
Oké, várok további válaszokat még.
2016. jún. 4. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!