Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkeresésben sikertelen férfiak! Mi az, amit a saját hibátoknak tartotok, amin ha változtatnátok, sikeresebbek lehetnétek a nőknél?
Ha fejre nem jössz be a nőknek, sok mindent nem tehetsz, max ha borzalmasan kigyúrod magad. Pénzzel meg annyit tudsz csak elérni, hogy elviseljenek maguk mellett, szeretni soha sem fognak.
Mivel a nők számára a férfiak csak egy pár százaléka számít vonzónak, ezért a férfiak döntő többsége eleve sikertelenségre van ítélve.
Kellene mèg 10-15 kiló magamra, amin már dolgozom is. Ebben az a vicces, hogy a legtöbb ember azt hiszi, hogy amilyennek az ember èpp akkor, amikor meglátja először, olyan is marad örökre. Tehát ha látják, hogy vèkony vagyok, eszükbe sem jut az, hogy változtatni fogok rajta. Még sem kèrdezik, hogy tervezem-e, hanem kapásból elkönyvelnek örök vèkonynak ès pápá.
Emellett az első találkozásokkor lámpalázas vagyok, ès nem nagyon èrtem a szociális játszmákat, hogy mikor épp mit vár el a másik, mennyire és hogyan nyomulnak. Emiatt inkább biztonságra játszom, visszafogott vagyok, de alkalmazkodó, lehet velem tárgyalni. Itt sajnos megint az van, hogy ha az első benyomás nem tökéletes, akkor kuka.
24/F
Rengeteg párkeresésben sikertelen férfihoz hasonlóan egy problémám van, amin viszont nem is lehet változtatni: mégpedig a magasság. 170 centivel kb. sansztalan vagyok a nőknél. Egy +6 centi miatt a fél vesémet is odaadnám.
Egyébként jóképű, tanult és intelligens vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!