Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Régen miért volt elfogadott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen miért volt elfogadott, ha egy férfi a szüleivel lakott még?

Figyelt kérdés
Apám is, meg testvérei is, mind szüleivel élt és úgy ismerkedett meg a mostani feleségeikkel és csak utána együtt költöztek külön albérletbe. Ma már ha egy férfi szüleivel lakik és úgy keresi a feleségét, akkor vagy anyuci pici fia vagy nem önálló stb.
2016. jún. 14. 20:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%
Mert már 20 éves kor alatt összeházasodtak a lánnyal.
2016. jún. 14. 21:04
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
De miért is ne lehetne inkább a nő szüleinél lakni? Gyere férjül veszlek lakjunk anyámmal apámmal és a nagymamámékkal. Majd havonta egyszer elszaladunk a te szüleidhez is. :P
2016. jún. 14. 21:52
 13/18 anonim ***** válasza:
33%
BP-en ház minimálbérből 30 éves korodra, önállóan, támogatás nélkül saját ház? Dolgoztál 14 éves korodtól, nem vettél 1db zsömlét sem, napi 12 óráztál? A hiányzó milliókat pedig a télapó hozta? Remélem azért az iparűzési adót nem felejtetted befizetni...
2016. jún. 14. 21:54
 14/18 anonim ***** válasza:
63%
Senki nem írt házról. :-) Tessék értelmezni is a leírtakat. Bárki utánam tudja csinálni, ha odafigyel, akkor is, ha kényelmesebb nyavalyogni, és lepontozgatni és hazugnak kikiáltani. Én tudom, hogy tisztán értem el, amit elértem. Huszonévesen még azért kaptam az ívet, hogy miért nem költözöm el a szüleimtől, most meg nem hiszik el, hogy lakást tudtam venni, na, ezért nem költöztem el, mert megvolt a nagyobb cél, de hiszti helyett éltem a lehetőségeimmel, amik másoknak is elérhetők, teljesen legálisan. Egy hozzám illő társ képes ugyanarra, amire én, egy nem hozzám illő csak nyafog.
2016. jún. 14. 22:23
 15/18 anonim ***** válasza:
60%
Sose ismertem ilyen férfiakat. Honnan veszed ezt?
2016. jún. 14. 22:30
 16/18 anonim ***** válasza:
60%

régen az maradt otthon a 6-8 gyerekből aki a családi vállalkozást tovább tudta vinni vagy valami pénzt tudott termelni

ma az lakik otthon aki nem tud önálloságott teremteni

és otthon lakni régen se volt kényelmes

2016. jún. 14. 23:20
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Mert ez csak a nyugat hatása,hogy valaki minél hamarabb menjen albérletbe ahelyett,hogy spóroljon egy saját házra.Az arab világban most se dívi együtt élni házasodás előtt,csak akkor mutatnak meg valakit,ha már eljegyezték,vagy jeggyűrűt húzott valaki ujjára.Mondjuk Marokkóban meg Törökországban ettől egyre több a válás.
2016. jún. 14. 23:48
 18/18 anonim ***** válasza:
76%

Azért nem mindegy, hogy a férfi a szüleivel lakik, vagy anyuci pici fia.

A barátom a szüleivel lakik, mert minek éljen tök egyedül, de dolgozik, teljesen önálló, talpraesett. Az exem külön albérletben él, de az anyja jár hozzá takarítani, ő mossa a ruháit, és úgy általában az ember teljesen életképtelen.

Azzal nincs bajom, ha a szülőkkel él, mert tényleg mi a bánatért legyen tök egyedül otthon, de azért másszon már ki anyuka szoknyája mögül.

2016. jún. 15. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!