Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen trükkökkel lehet megtudni egy lány nevét és elérhetőségeit?

Figyelt kérdés
2016. jún. 14. 15:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én úgy tudtam meg, hogy facebookon beirtam a csaj melóhelyének a nevét, és kidobta a csajt találatként.:D
2016. jún. 14. 15:54
 2/12 anonim ***** válasza:
honnan keresed?
2016. jún. 14. 15:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer hallottam egy trükkről, ami Ausztráliából indult és mára Ázsiában, az USA-ban, de Ny-Európában is nagyon gyorsan elterjedt leginkább a hihetetlen hatékonysága miatt: odamész és megkérdezed tőle.
2016. jún. 14. 16:10
 4/12 anonim ***** válasza:
#3! Jobb helyen ez nem müködik!!! Inkább az, ha te bemutatkozol neki és figyeled, hogy ö mit mond? Ha semmit, akkor következik csak a te modszered!!!!
2016. jún. 14. 16:13
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

4-es

Természetesen nem úgy kell odamenni, hogy szia, Béla vagyok, megadod-e a címed?

Inkább odamész, azt mondod szép a cipője, dumálni kezdesz vele és ha már kettőt mosolygott rád, elkéred valami elérhetőségét.

Más módszert akarsz?

Nem tudom. Ha csaj lennél és megtudnád, hogy egy srác illegális/szürke módszerekkel megtudta a címedet, mire asszociálsz?

Hű de férfi, nagyon meg akar dugni vagy hű de meg akar erőszakolni, so creepy,wtf?

2016. jún. 14. 16:18
 6/12 anonim ***** válasza:
Lehet a lánynak is tetszett a kérdező :D
2016. jún. 14. 16:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Fogadni mernek h idiotanak hivnak teged, a korodat viszont nem tudom megtippelni
2016. jún. 14. 16:26
 8/12 anonim ***** válasza:

Besz...rok!

3-as válaszoló leírta a lényeget: elkéred tőle.

Ha nem adja meg, annak oka van: nem akarja, hogy tudd.

Ha egy lány kifejezett, nyílt kérdésre nem árulja el az elérhetőségét, mégis hogy képzeled, milyen jogon jössz te ahhoz, hogy a háta mögött kinyomozd??? Normális vagy?

2016. jún. 14. 18:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Az meg gondolom le se esik, hogy ezzel a cselekedettel egyértelművé teszed számára, hogy magasról sz..rsz rá, ha nem tetszik, amit mond, azt ignorálod és kész, nem tartod őt tiszteletben, mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül átgázolsz rajta, és lazán megsérted az alapvető emberi jogait... folytassam?
2016. jún. 14. 18:37
 10/12 anonim ***** válasza:
46%

A kinyomozósdi nagyon gáz, a halálfa szára küldeném el, aki nyomozgatna utánam, hát ne legyen már kretén, jöjjön oda és kérdezze meg. Egyáltalán nem értékelném, hogy milyen kis kreatív volt és kiderítette, hogy hol lakom pl., hanem megcsillantanám előtte egy feljelentés lehetőségét, ha nem hagyja abba.

Trükkök, atyaég....ti tinik vagytok?

2016. jún. 14. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!