Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha írna itt neked egy lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha írna itt neked egy lány, leveleznétek, majd képet kérne rólad, mik azok az indokok, amik miatt nem reagálnál neki többet?

Figyelt kérdés

El nem tudom képzelni, hogy miért nem ír sokadik napja, mikor korábban noszogatás nélkül rengeteget mesélt magáról.

Túl nyomulós, hogy én hoztam fel a képcserét?

Ugye én is írtam rá egy válasza alapján.

Olyan szimpatikus volt, tudok valamit tenni szerintetek, hogy újra beszélgessünk?

Már küldtem neki képet magamról, hátha nem hitte el, hogy valódi vagyok, de még így is semmi.

2016. jún. 12. 14:30
 1/9 MilitaryTurtle ***** válasza:
Benne van az hogy nem tetszettél neki..
2016. jún. 12. 14:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Egy másik szálon futó ismerkedése épp most jött neki össze, és most is épp vele foglalkozik. Aggodalomra nincs okod, jelenleg is tud rólad, benne vagy a talonjába, de majd csak akkor fog téged elővenni, ha a jelenlegi randipartnerét elfogyasztotta.
2016. jún. 12. 14:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Talán csak beszélgetni akart, vagy szégyelli magát. Esetleg nem akarja, hogy felismerd. Miről szólt a beszélgetés? Ő nyitott volt?
2016. jún. 12. 14:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha pár napos beszélgetés után kér képet, akkor alapból vissza se írok neki, mert felszínes, és a külsőm jobban érdekli, mint a belsőm. Ha 1-2 hónap után terelődik rá a téma, akkor küldök, bár előtte felkészítem, hogy valószínűleg nem vagyok álmai hercege, ami a külsőmet illeti.
2016. jún. 12. 14:38
 5/9 anonim ***** válasza:
71%

Én facebookon szoktam írogatni, Ott egyből kiderül ki hogy néz ki. Nem küldök senkinek képet magamról képmegosztó portálokon keresztül. Ha meg akar ismerni, beszéljünk máshol és majd ott láthatjuk egymást.

Egyébként aki képet kér, az már gyanús. Szerintem szimpla beszélgetésnél nem fontos.

A felszínes nők szokása pár üzenet után megtudni mennyire jóképű a pasi, mert igazából nekik ezen múlik minden.

2016. jún. 12. 14:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Gábor!

Ha te vagy, akkor ne menj a nők agyára, ne tervezz velük fél óra után közös jövőt, és akkor nem fognak menekülni.

2016. jún. 12. 14:45
 7/9 A kérdező kommentje:

Jó, remélem, hogy felszínesnek tart, mert érdekelt a külseje is. Így legalább nem bánkódok rajta, egy különböző látásmodú emberrel kevesebb.

Sok személyes dologról beszélgettünk.

2016. jún. 12. 14:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Talán hozzám hasonlóan ő sem gondolja komolyan az internetes ismerkedést: személytelen, száraz, felszínes, félrevezető. Rendkívül könnyű félreérteni, félreértelmezni a másik szavait még megfelelő szövegkörnyezet mellett is. Meg aztán messziről jött ember úgyis azt kamuzik, amit csak van pofája, meg aztán halvány fingod sincs, valójában ki ül a másik oldalon: azt hiszed, hogy egy 22 éves szép lánnyal beszélgetsz, közben meg egy 40 éves, elmeroggyant, skizofrén, vén fószer szívat. :D Megannyi sztorit olvasni itt is, hogy képcsere után se szó, se beszéd felszívódnak a nők. Még egyszer leírom: nem kell az internetes ismerkedésbe energiát fektetni, nem éri meg.
2016. jún. 12. 14:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Vagy Józsi bá' a nyugdíjasotthonból.

Sok oka lehet.

De ha nem válaszol, akkor nem tudsz vele tovább beszélgetni.

2016. jún. 12. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!