Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetséges, hogy egy fiú ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy egy fiú ne találjon párt magának a külseje miatt?

Figyelt kérdés
2016. jún. 11. 23:00
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Nem. Ugyanis nem az számít, hanem a személyisége, viselkedése.
2016. jún. 11. 23:02
 2/10 anonim ***** válasza:
39%
Hát a fiatal férfiak, hacsak nem tartoznak a toppasik mondjuk 10%-ba, igen nehéz helyzetben vannak. Aztán idővel a nők kénytelenek szóba állni a kevésbé vonzó férfiakkal is, ha szülni akarnak meg családot alapítani, akkor azért javul a helyzet.
2016. jún. 11. 23:08
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Igen, lehetséges. Viszont az ilyenek 99%-ban meg tudják változtatni a külsejüket elfogadhatóra.
2016. jún. 11. 23:13
 4/10 A kérdező kommentje:
Most csak arcbéli adottságokra gondoltam.
2016. jún. 11. 23:34
 5/10 anonim ***** válasza:
84%

Nincs olyan elônytelen arcberendezés, amelyet egy jó séró, egy borotva, egy ragyákra való krém, egy szép mosoly és egy férfias kiállás és alkat ne tudna kompenzálni. Persze most ne vegyük ide a betegség miatt eltorzult arcú embereket.

Régen dagadtan, hosszú csimbókos zsíros hajjal és ragyákkal én is azt hittem hogy az arcom a ronda, de aztán a fenti dolgok megvalósításával egész kellemes külsôt csináltam magamnak. Kb 1-2 évembe telt.

Sok sikert neked is, hajrá!

2016. jún. 11. 23:41
 6/10 anonim ***** válasza:

látom még új vagy itt... :D

természetesen lehetséges

2016. jún. 11. 23:58
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
#5ös jól mondja! Egy jó külsővel és férfias kisugárzással nem fogja érdekelni a nőket az arcod. Csak találd meg a stílusodat, a hozzád illő frizurát, arcszőrzetet, ruházatot. Ha ezek mellett el tudod érni, hogy látszódjon rajtad a magabiztosság, lazaság, akkor már is sínen vagy ;)
2016. jún. 12. 00:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Leírva lehetséges :) Mit vártál, hogy bárki elismeri az ellenkezőjét? Itt minden lány/csaj/hölgy számára a személyiséged a fontos azt le sem tojják, hogy nézel ki, mennyi pénzed van, milyen munkád, stb.
2016. jún. 12. 07:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges. Az én esetemben mindenképpen. Hiszen a külsőm miatt még olyan lányt sem találtam eddig, aki legalább randizni eljött volna velem, pedig sokat próbálkozom.
2016. jún. 12. 10:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges, ha pl.: valamilyen fokban értelmi fogyatékos, mozgássérült, látható égési sérülése van, stb., és ez mind Mo.-n történik.
2016. jún. 12. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!