Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen srácoknak hogy van ekkora sikere?
Megismertem valakit, de őszintén szólva már egy fél óra elég volt belőle. Szörnyen beképzelt, és nagyon buta, bár legalább bunkó nem volt, és eléggé meglepődött azon, hogy lekoptattam, pedig nem értem, miért kéne hasra esnem attól, hogy kigyúrt teste van, meg nagy farka, miközben egy értelmes mondatot nem tud kinyögni.
De a legrosszabb az egészben az, hogy már rengeteg nője volt, mások is mondták, hogy amikor csak gondol egyet, felvisz magához egy csajt.
És az ilyenek miatt van az, hogy gyakorlatilag soha nem találkozom normális pasikkal, mert nem mernek senkinél kezdeményezni... :( Jelenleg ismerkedek valakivel, ő egyelőre annak tűnik, de hát kíváncsi leszek, mert általában az ilyen srácok nagyon félénkek az önbizalomhiány miatt.

Ha voltál olyan buta, hogy belemenj egy egyéjszakásba az értékeid ellenére, akkor semmi jogod szidni a férfiakat. Pontosan tudtad, mire megy ki a játék, és nem ellenkeztél. Így jártál, mint az illető többi áldozata.
Ezt viszont ha rám hallgatsz, soha ne hangoztasd egy gerinces értékrendet valló fiú előtt, mert instant dobás lesz a jutalmad, és ugyanoda esel vissza, ahol most vagy.

2-es, félreértelmezted, nem feküdt le vele, a csávónak vannak egyéjszakásai.
Kérdező azt tudom tanácsolni, hogy legközelebb valamivel kevesebb egóval rendelkező pasinál próbálkozz!

Mert a nők elismerik és ezzel hatalmat vagy sikert adnak neki. Érzelmileg fejletlen ember, de megtalálja a nőknek azt a csoportját akinél sikere van. A nőket többnyire meg lehet fogni külsőségekkel. Azt mondják, hogy a belső is számít, de egy felszínes nő nem tudja magáról, hogy felszínes. Így a "jól néz ki", "sportos" és ha el tudja hitetni 1-2 kevésbé intelligens nővel, hogy "okos" már ő is lesz az igazi kemény férfi, aki kell nekik.
Az olyanok miatt van, hogy nem találkozol normális pasikkal, hogy a normális pasik el lettek nyomva. Nézd meg mi megy itt gyakorin is? A legtöbb normális srác túl van 1-2 csalódáson, visszautasításon, az önbizalma meg lett nyírbálva. Mitől merjen kezdeményezni? Megpróbálja megérteni a társkeresés működését, feljön ide gyakorira és meglátja a kérdésekből, hogy a nőknek a külső mennyire fontos meg hogy milyen pasiknak van sikere.
Szerintem ez egyre általánosabb, a bunkó embereknek nagy az önbizalmuk, a rendesebb srácoknak meg egyre kevésbé. Most nem azért, hogy reklámozzam magam. Én rendes srácnak tartom magam, próbálok ismerkedni, de amióta elkezdtem foglalkozni a dologgal annyi negatívumot kaptam, hogy romokban az önbecsülésem. És én tényleg nem a megfektetésekre meg skalpokra megyek, néha már egy értelmesebb beszélgetésnek vagy egy új barátnak is örülnék.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!