Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek az ilyen srácoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az ilyen srácoknak milyen csajok jönnek be?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=5jUmybp1Zx0

A legtöbb dj hasonlóan néz ki, nekem nagyon bejön ez a baseball sapkás stílus, de nem mernék hozzájuk közelíteni. :D

2016. márc. 10. 00:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha bejön ez a bézbóz sapkás stílus, akkor menj el egy plázába, ott ezer + 1 ecsetfejű, bézbóz sapkás, szűk farmeros majmot találsz. :)

Sok szerencsét!

2016. márc. 10. 00:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem szexi. :D
2016. márc. 10. 01:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Összejössz egy sráccal, és felteszel a fejére egy ilyen izét, ami neked bejön.

Ha rendesen megbolondítod, még hordani is fogja.

Nem a ruha teszi az embert.

Másrészt senki se mondja meg, kinek mi jön be. Pl. én is azt hittem, hogy egy bizonyos pasi észre se vesz, mert az ilyen sportos fazonoknak biztos a 32 kilós, szolis ribizlik jönnek be. Ehhez képest pont a nagy, kerek fenék az esete, és az ilyen csajokat csak fogpiszkálónak hívja.

Az mondjuk szerintem elég gáz, ha neked az tetszik, ha dj, meg baseball sapi a feje tetejére, és kész, más igényed nincs is.

2016. márc. 10. 09:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem szexi a fiúka..., nincs vele baj. :$
2016. márc. 10. 14:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Ugye? :D És a zenéje is nagyon jó!
2016. márc. 10. 14:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Jajjdecukorka :D

Én elég sok pasit ismerek kb mindenfajta stílusút. Az ilyen baseball sapisaknak nincs olyan öhm...ideáljuk, mint a szoligyurmáknak, hogy csak nagy mellű szőke csajok kellenek nekik.

Tök nyugodtan közeledj ilyen srácokhoz! :)

2 ilyen stílusú srácot ismerek, és mindegyiknek mindig is tök átlagos női voltak.

2016. márc. 10. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!