Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az ilyen típusú srácoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen típusú srácoknak sose fogok bejönni?

Figyelt kérdés

Én általában szolid vagyok, konszolidált, igényes, csinosan öltözködöm, adok magamra, de nem vagyok plázaribizli. Van egy vadabb oldalam is, de azt csak nagyon kevesen ismerik.

Viszont azok a srácok tetszenek, akik ezek a tipikus rockerek. Tehát lázadó, bevállalós, nagyszájú, kemény fiúk. Hogyan kelthetném fel egy ilyen srác érdeklődését és milyen helyeken lenne érdemes próbálkoznom?

19/L

2016. ápr. 30. 21:34
1 2
 1/13 90-ben született F.. ***** válasza:
48%

A rockerek a rockeres csajokra buknak, nem a plázaribikre. A plázaribiket csak megdugnák.

(Több rocker ismerősöm elmondása alapján, az egyiknek bandája is van.)

2016. ápr. 30. 21:37
 2/13 anonim ***** válasza:

Gyere el Novarock-ra :D

24/F

2016. ápr. 30. 21:38
 3/13 A kérdező kommentje:

Nem vagyok plázaribi, mint azt írtam :D

De rocker se, bár régebben az voltam.

2016. ápr. 30. 21:41
 4/13 A kérdező kommentje:

2-es

Nem megyek, mert nincs olyan társaság akivel elmehetnék, egyedül meg ilyen helyre elmenni egyenlő lenne az öngyilkossággal :D

2016. ápr. 30. 21:51
 5/13 Noblesse Oblige ***** válasza:

Nincs mese: el kell járnod a közegükbe! Kocsma, koncert stb. Mindig van nekik egy törzshelyük, ahol összegyűlnek , együtt lógnak, és maguk lehetnek!

Ha kimondottan egy bizonyos rocker érdekel, akkor úgy kell intézni, hogy egy rendezvényre menjetek, sőt beszélő viszonyba is vagytok akkor érdemes tőle informálódni, hogy ő is ott lesz-e, mert te nagyon kíváncsi vagy a bandára! Ha nyitott vagy a zenéjük felé, akkor nem rockerként is elfogadnak!

Ez saját tapasztalat, mert én metálos voltam, de mindig visszafogottan öltözködtem! Külsőm nem azonosult a zenei ízlésemmel! De volt srác aki mindig meglátogatott minket az osztályomba, mert ő másolta nekem a CD-ket. Mindig új bandával ismertet meg a műfajban. (jó kis CD-s mp3-as korszak!)

2016. ápr. 30. 21:53
 6/13 anonim ***** válasza:
93%

Nekem csak ilyen pasijaim voltak. Igaz már más korosztály vagyunk, párom is levágatta a haját, de Prágában Mettalicán azért ott csápoltunk, (meg én járok más pl. Nightwish koncertekre is). Gimiben ilyen közegben forgolódtam. Házibulik, koncertek ha olyan stílusúak dögivel vannak ilyen srácok. Egyetemen dettó. Műszaki karon jobban előfordulnak.

Most jogász vagyok szóval lehet a bíró nem örülne a fekete rúzsnak... úgyhogy elegánsan öltözöm kosztüm magassarkú stb. de a gyűrűk, fülbevalók fekete ruhák azért most is befigyelnek. Sose volt hátrányom belőle.

Azért ne ájulj el minden rocker pasitól, külsőre vonzóak, de épp annyi görény van köztük mint más stílus képviselői közt. A vadabb oldalról meg annyit, hogy mindenkinek van, nem mindenkinél így mutatkozik meg, de ez nem tesz különlegessé.

2016. ápr. 30. 22:22
 7/13 anonim ***** válasza:
"Metált bírod?"
2016. ápr. 30. 22:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nagyszájú még nem lesz kemény, sem feltétlenül fordítva. Férfiként én azt mondom, hogy ne legyen nagyszájú/balhékereső, de ha kell tudja odatenni magát. Vicces és olyan ember akire mindenki odafigyel ha mond valamit az megint más.
2016. ápr. 30. 23:15
 9/13 anonim ***** válasza:

De, valszeg be fogsz jönni.

Kicsit sajnálom, hogy az olyan srácoknak akarsz bejönni, amilyeneket leírtál.

Amit írtál magadról, az alapján nekem nagyon bejönnél. De én nem vagyok az a tipikus rocker. Kicsit kifinomultabban szeretek lázadni és más értelemben vagyok bevállalós meg nagyszájú :)

2016. máj. 15. 21:45
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ők is ugyanolyan emberek. Csak talán jobban érdeklik őket a hozzájuk hasonlók. Ha a neten is akarsz ismerkedni ilyenekkel akkor malha.hu (:
2016. jún. 13. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!