Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen típusú srácoknak sose fogok bejönni?
Én általában szolid vagyok, konszolidált, igényes, csinosan öltözködöm, adok magamra, de nem vagyok plázaribizli. Van egy vadabb oldalam is, de azt csak nagyon kevesen ismerik.
Viszont azok a srácok tetszenek, akik ezek a tipikus rockerek. Tehát lázadó, bevállalós, nagyszájú, kemény fiúk. Hogyan kelthetném fel egy ilyen srác érdeklődését és milyen helyeken lenne érdemes próbálkoznom?
19/L

Ha te egy csinosan öltözködő, magára adó lány vagy akkor talán nem a tipikus rocker srácok között kéne keresgélned.
Sok olyan férfi van - köztünk én is - akik szeretik a rockzenét, de adnak magukra. Ezek a srácok általában igénytelenek, mosdatlan, koszkos bunkók.

Előző én az azért nem mondanám, ismerek több rocker alakot, akik külsőre is azok, és több dolog is rájuk illik, de nem igénytelenek.
Koncerten.
Egyébként én rockot/metalt hallgatok és nekem felkeltetted az érdeklődésem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!