Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért nem fogok soha találni normális pasit, mert ilyennek látnak?
Mielőtt valaki felreertene, nem fenyezni akarom magam, és nem is privatokra vadászom, tényleg egyre nagyobb problémám ez, hogy egyszerűen mindenki egyből a szexre gondol velem, de személyiségre senkit sem érdeklek. :(
Írok pár példát, hogy mire gondolok. Mikor újonnan megismerek valakit, ilyeneket mondanak egyből:
- Tehetek érted valamit? Ha nem tudsz aludni, akkor ezen csak a szex segíthet...
- A hangod egyszerűen észbontó, brutális vagy.
- Nem tudom eldönteni, hogy most jó kislány vagy, aki szépen megírja a leckéjét, vagy pedig egy vadmacska, aki éjjel a pasik hátát karmolassza.
- Nagyon izgató, hogy ilyen kedves vagy, és közben meg ennyire szexi.
- Nagyon állat csaj vagy, szinte lángol a herém tőled.
stb, stb.
És nem bunkó alfakrol van szó, normális srácok voltak. Tény, hogy elég szexmanias vagyok, és nagyon vad, és nekem nagyon fontos a szex egy pasiban, mármint, hogy jó legyen vele, de ez nem jelenti azt, hogy beszélgetni nem is akarok... Esküszöm, néha úgy érzem magamat, mint Edward Cullen lányban.
Hogyan változtassak a kisugarzasomon? Mert viselkedésre és öltözködésre visszafogott vagyok pedig, de már ha a szemembe néznek, rögtön látják, hogy milyen vagyok. :S
20N
Velem is ugyanez volt ezert kezdtem fius ruhakba jarni, meg szemelyiseget fejleszteni. Acel betetes bakancs, fekete vagy military ruhaval, rovig hajjal + ilyen "jegkiralyno" stilussal eleg hatasos. En az eszemmel akarok kitunni es nem azzal hogy egy darab husnak neznek.
Nem tudom mennyire vagy okos vagy milyen mely ismereteid vannak a vilag dolgairol vagy a tudomanyokrol, de az teny hogy egy no csak ketfelekeppen tud kitunni: a testevel vagy az eszevel. Te valamiert a testeddel tunsz ki, kulonben nem hiszem hogy e nelkul ennyien radhajtananak csak szexet akarva. Legyel visszafogott, ne annyira kozvetlen, kicsit elerhetetlen, es intelligens meg tajekozott.
"Esküszöm, néha úgy érzem magamat, mint Edward Cullen lányban."
Nekem ezek után nincs is több kérdésem...
"Nagyon állat csaj vagy, szinte lángol a herém tőled."
Arra szerintem már orvos kell.
Erika B. - azért ennyire nem kellene túlzásba esni, nem kell kihívóan öltözködni, és nincsen semmi baj úgy gondolom, jaaa, de, normális pasikkal kell ismerkedni. :)
azt se hiszem, h a nők csak külön-külön tudnának feltűnni, sok értelmes nő van, aki mindkettővel, de ők talán okosabbak is férfielemzésben, bár ez egy szerencsejáték is sajnos.
Ismerkedjetek kép nélkül, és akkor talán van esélyetek az eszetekkel kitűnni, én nagyon jókat beszélgetek kép nélkül mindig. :) 26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!