Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért nem fogok soha találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nem fogok soha találni normális pasit, mert ilyennek látnak?

Figyelt kérdés

Mielőtt valaki felreertene, nem fenyezni akarom magam, és nem is privatokra vadászom, tényleg egyre nagyobb problémám ez, hogy egyszerűen mindenki egyből a szexre gondol velem, de személyiségre senkit sem érdeklek. :(

Írok pár példát, hogy mire gondolok. Mikor újonnan megismerek valakit, ilyeneket mondanak egyből:

- Tehetek érted valamit? Ha nem tudsz aludni, akkor ezen csak a szex segíthet...

- A hangod egyszerűen észbontó, brutális vagy.

- Nem tudom eldönteni, hogy most jó kislány vagy, aki szépen megírja a leckéjét, vagy pedig egy vadmacska, aki éjjel a pasik hátát karmolassza.

- Nagyon izgató, hogy ilyen kedves vagy, és közben meg ennyire szexi.

- Nagyon állat csaj vagy, szinte lángol a herém tőled.

stb, stb.

És nem bunkó alfakrol van szó, normális srácok voltak. Tény, hogy elég szexmanias vagyok, és nagyon vad, és nekem nagyon fontos a szex egy pasiban, mármint, hogy jó legyen vele, de ez nem jelenti azt, hogy beszélgetni nem is akarok... Esküszöm, néha úgy érzem magamat, mint Edward Cullen lányban.

Hogyan változtassak a kisugarzasomon? Mert viselkedésre és öltözködésre visszafogott vagyok pedig, de már ha a szemembe néznek, rögtön látják, hogy milyen vagyok. :S

20N

2016. jún. 11. 09:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
66%
Jol latod, nem fogsz soha normalis pasit talani mert ilyen vagy.
2016. jún. 11. 09:03
 2/21 Sunshinedoll ***** válasza:
60%
Sok pasi ilyen totál degenerált, ezért a legkevésbé te vagy a hibás. Keress olyat, aki kevésbé nyög be ehhez hasonló gáz szöveget. Nem is értem, ezek végig gondolják, mit mondanak, mielőtt kifolyik a sz-r a szájukon? Brutál gáz :D Ilyen IQ 2 szint.
2016. jún. 11. 09:03
 3/21 anonim ***** válasza:

Ilyen pasiknak az első ilyen mondatuknál meg kell szakítanod a kapcsolatot! Ezek kis balfék lúzerek.

Nagyon kis fiatalka vagy még, ráérsz az ismerkedéssel, majd jönni fog olyan,aki megadja a kellő tiszteletet. Hidd el, akkor nem lesznek kételyeid és lesz normális önbizalmad is.

2016. jún. 11. 09:06
 4/21 anonim ***** válasza:
Fiatalka? :D Jesszus
2016. jún. 11. 09:07
 5/21 anonim ***** válasza:
83%

"Hogyan változtassak a kisugarzasomon? Mert viselkedésre és öltözködésre visszafogott vagyok pedig, de már ha a szemembe néznek, rögtön látják, hogy milyen vagyok. :S" => Ismerős szitu, végigmentem ugyanezen.

Aztán tudatosult, hogy úgyis én döntök, ki megy, és ki maradhat (ha ő is akar persze).

Ezeket az idióta beszólásokat meg megtanultam helyén kezelni. Nem káromkodással, hanem kulturált, de igen cinikus szövegekkel törtem le a lelkesedésüket.

Aki meg extrém módon primitív volt, azokat egyszerűen letiltottam és kész.

2016. jún. 11. 09:12
 6/21 anonim ***** válasza:
76%
Hasonló a hasonlót vonzza be. Te magad is leírtad, hogy szexmániás vagy és ha nem is mondod ki, a szemedben látják ezt a pasik, így a hasonlóan szexmániások rögtön elkezdik mondani ezeket a szövegeket. A normális pasik, meg ha ezt észreveszik rajtad , mert észreveszik rajtad, akkor egész egyszerűen érdektelenné válsz a számukra. Pasi vagyok és szeretek szexelni, de megválogatom, hogy kivel és az ilyen szexmániás lányok abszolút taszítóak számomra, mert semmi nőiesség, semmi tartás nincs bennük, ha én kiszúrom, hogy ilyen csajjal van dolgom, akkor onnantól hidegen hagy, még szexre se kell. Ha ilyen a személyiséged azon max nagyon nehezen tudsz változtatni, de leginkább sehogy, mert 20 éves korra már kialakul egy világnézete az embernek.
2016. jún. 11. 09:20
 7/21 anonim ***** válasza:
Ilyen a kisugárzásod. A normálisabb férfiak pedig nem szeretik az ilyen kisugárzású nőket. Nekem is volt egy hasonló barátnőm, de egyszer megégettem magam és ennyi elég is volt.
 8/21 anonim ***** válasza:
kamukérdés
 9/21 anonim ***** válasza:
66%
Normális értékrendű faszik kilóméterekről elkerülnek téged, mert egyszerűen rossz a szöveged és/vagy a testbeszéded nagyon ribis/könnyűvérű, amit ezek a pasik már akkor kiszúrnak, amikor te éppenhogycsak megpillantod őket.
2016. jún. 11. 09:25
 10/21 anonim ***** válasza:
De rossz lehet neked. :'( Szerintem sok csúnyább nő cserélne veled szívesen helyet.
2016. jún. 11. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!