Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nőnek nem lenne ellenér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nőnek nem lenne ellenére, hogy találozzunk, akkor miért nem mondja, vagy teszi egyértelművé ezt?

Figyelt kérdés

Sokszor utólag kell ezt megtudni, ami nagyon idegesítő. Ha szerette volna, akkor miért nem mondta, vagy tette egyértelművé a szándékát, vagyis inkább azt, hogy örült volna neki?

Sokszor jönnek ezzel utólag, ami elég fájdalmasan érint, mert nekem is a fejemben volt, de nem akarom úgy elhívni, hogy ő nem szeretne, vagy erőltetem vagy csak úgy, hogy rám van hárítva minden felelősség (vagyis ha nem alaul tökéletesen akkor lehessen bemondani, hogy "te akartad", mintha minden baj forrása én lennék). Illetve rosszabb esetben "unalomból", potya miatt, vagyhogy "szórakozzon velem" (rossz értelemben) jön csak el. De azt tudni, hogy mikor lenne rá igény és mikor nem... Mint a lottó, csak rosszabbak a nyerési arányok!

Miért nem lehet ezt megmondani, vagy ha nem, mert "ezt egy nő nem teheti(?! ez milyen ősember-felfogás amúgy) akkor legalább utalást tehetne rá, az ilyet meg lehet érteni talán.

#fájdalom #idegesítő #szenvedés #elszalasztott lehetőségek
2016. jún. 10. 20:12
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Mindig azt hittem sovinizmus azt hinni, hogy tök hülyék (nem lexikálisan vagy műveltség terén), de úgy tűnik mégse :S

2016. jún. 10. 20:39
 12/30 anonim ***** válasza:
73%
Ha neked nem lenne ellenedre, hogy találozz egy növel, akkor miért nem mondod neki, vagy teszed egyértelművé ezt?
2016. jún. 10. 20:48
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
#5 vagyok. Nem kell minket hulyenek nezni azert, mert maskepp mukodunk. :D az csak teged minosit. Mondhatnam, hogy a ferfiak meg ebbol a szempontbol egyszeruek, mint a faek, de en pont emiatt szeretem oket. Ferfi es no kiegesziti egymast. :))
2016. jún. 10. 20:50
 14/30 A kérdező kommentje:

Ezt hogyan kell? A szánalmas megérdezést leszámítva, mert az azonnali lépéshátrány?

Én viszont nem bírom azt amikor valaki baromságokat csinál, semmi értelem nincs benne és joker érv, hogy "én nő vagyok..." és így ennyi.

2016. jún. 10. 20:59
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

1# vagyok.

Én ha tetszik egy lány, akk. csak így megkérdezem, hogy van e kedve valamikor találkozni, nem erőltetem, hogy azonnal, így nem kell rögtön eljönnie velem ha esetleg túl korainak érzi, de legalább megtudom, hogy hányadán állunk, aztán majd később elmegyünk ha már úgy érzi, h itt az idő.

2016. jún. 10. 21:02
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj kérdező, de a válaszaidból arra következtetek, hogy neked nem igazán való nő. Alapjáraton nem tiszteled a nőket, nem fogadod el, hogy másképp működnek, mint te, és nem szereted és élvezet ezt a másságot. A nők logikátlanok és hülyék? Akkor ne csodálkozz, ha egyet sem fogsz találni.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak: azért mert a nők első sorban oda akarnak lenni egy pasiért. Ha csak nincs ellenükre, hogy találkozzanak, akkor azért felesleges teperni. Másfelől mi nők azt akarjuk, hogy a férfi is oda legyen értünk. Ennek a legfőbb jele, hogy találkozni akar velünk. Ő. Tehát ő kezdeményez, mi pedig fogadjuk ezt valamilyen módon.

Ha pedig szerinted egy ismerkedésnél azzal tudsz rontani, hogy túl korán hívsz randizni valakit, megnyugtatlak: ez egy nettó hülyeség. Ha jók az esélyeid, akkor felesleges játszmázni és várakozni, ha meg nem jók, inkább hamar derüljön ki.

2016. jún. 10. 21:33
 17/30 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy hülyék, csak hogy nem fogod megérteni a gondolkodásmódjukat. Honnan veszed ezt? (#8)
2016. jún. 10. 22:39
 18/30 anonim ***** válasza:

"Alapjáraton nem tiszteled a nőket, nem fogadod el, hogy másképp működnek, mint te, és nem szereted és élvezet ezt a másságot. "

Ja, a fiúknanak kukijuk van, a lányoknak meg nunijuk: és nagyon szeretem meg élvezem ezt a fajta másságot.

De ahhoz, hogy ezen kívül másfajta másságot is lehessen élvezni, ahhoz azért szükség van valami alap közös kapcsolódási pontra. Pl. a józan paraszti észre meg az egyenes kommunikációra.

Ha ez nincs meg, akkor azzal a "nôvel" sajna csak az elsôre futja.

2016. jún. 10. 22:50
 19/30 anonim ***** válasza:
#5 vagyok. Szerintem felesleges teperned, mert ha mar most ilyen gondjaid vannak, egy kapcsolatot vegkepp nem tudnal fenntartani.
2016. jún. 11. 10:21
 20/30 anonim ***** válasza:

"vagyok. Szerintem felesleges teperned, mert ha mar most ilyen gondjaid vannak, egy kapcsolatot vegkepp nem tudnal fenntartani."

Már miért ne tudna? Csak mert ez most jól hangzik, és akkor dobjuk be, mint érv-pótlék?..

Szimplán csak partner kell hozzá: aki képes érett módon felvállalni az érzéseit, és egyenlô partnerként résztvenni az építkezésben és az ehhez szükséges egyenes kommunikációban.

Egy kapcsolatnak ez lenne az alapja, csak hát ugye ehhez két ember kéne.

Hál' istennek azért elvétve akad néhány valódi nô is, aki erre képes. A többi meg jó addig is idôtöltésre, amíg nem talál az ember egy ilyet.

2016. jún. 11. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!