Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek nem lenne ellenére, hogy találozzunk, akkor miért nem mondja, vagy teszi egyértelművé ezt?
Sokszor utólag kell ezt megtudni, ami nagyon idegesítő. Ha szerette volna, akkor miért nem mondta, vagy tette egyértelművé a szándékát, vagyis inkább azt, hogy örült volna neki?
Sokszor jönnek ezzel utólag, ami elég fájdalmasan érint, mert nekem is a fejemben volt, de nem akarom úgy elhívni, hogy ő nem szeretne, vagy erőltetem vagy csak úgy, hogy rám van hárítva minden felelősség (vagyis ha nem alaul tökéletesen akkor lehessen bemondani, hogy "te akartad", mintha minden baj forrása én lennék). Illetve rosszabb esetben "unalomból", potya miatt, vagyhogy "szórakozzon velem" (rossz értelemben) jön csak el. De azt tudni, hogy mikor lenne rá igény és mikor nem... Mint a lottó, csak rosszabbak a nyerési arányok!
Miért nem lehet ezt megmondani, vagy ha nem, mert "ezt egy nő nem teheti(?! ez milyen ősember-felfogás amúgy) akkor legalább utalást tehetne rá, az ilyet meg lehet érteni talán.
Itt kezd bonyolultá válni. Mi van ha később akart volna, de mivel megkérdeztem "túl hamar" így már nem akar, később sem? De ha nem kérdeztem volna meg akkor akart volna? Vagy eljön de csak potyázni vagy ilyesmi?
Metaforádon továbbdöcögve, én nem szeretem pazarolni a lőszert, azt azokra tartogatom akikre "megéri" "ellőni"
Akkor ne lovoldozz, csak torodj bele, hogy nem lesz kacsa vacsorara. :'D
Amugy viccet felreteve, a nok az erzeseik szerint dontenek, a ferfiak szoktak leginkabb a logikara tamaszkodni. Nem biztos, hogy minden nokkel kapcsolatos kerdesed puszta logika alapjan megvalaszolhato.
23N
Sikerült félreérteni.
Ezzel azt akarod mondani, hogy a nők teljesen randomok, semmi logika, ok-okozat, dolgok egymásrahatása, semmi terv vagy stratégia amire alapozni lehetne...?
Egy ember kifogja az aranyhalat.
- Teljesítem egy kívánságodat, ha visszadobsz!
- Szeretnék egy autópályát Budapest és Hawaii között.
- Ez túl nagy kérés, az építés évekig is eltarthat.
- Akkor szeretném megérteni a nők logikáját!
- Két, vagy négy sávos legyen az autópálya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!