Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 190 cm magas, széles vállú, sportos, igényes, jól öltözött, művelt, humoros férfi semmit sem ér a nők szemében, ha nem jóképű?
Egy ilyen férfi erről a skáláról 5-6-os nők közül is válogathat és néha még egy 7-es is becsúszhat neki:
Ez mellett pedig a belső is számít. Abban az értelemben, hogy legyen tökös, magabiztos, jó dumás, kezdeményező, önbizalommal teli. Ez is fontos.
Több szempont van nálam a jóképűség meghatározására.
Például a férfias vonások. Na én 20 felett kinézek vagy 16-17nek, így ez kiesett.
Aztán ott vannak a szép szemek. A feltűnően kék, zöld. Az enyém jellegtelen barnák. Itt is kiestem.
Akinek jól áll az arcszőrzet, az is előnyben van, ez egyrészt férfias, másrészt eltakarhat hiányosságokat. Nekem borzasztóan áll...ez is kihúzva.
Elég nagy fejem is van. Ez sem szerencsés. Viszonylag nagyon a füleim is, de legalább nem állnak el. A szám borzasztó kicsi és vékony, olyan mintha mindig komoly vagy épp szomorú lennék, olyan bamba ábrázatot kölcsönöz.
Röviden ennyi.
Szerintem majd később fogod értékelni, hogy fiatalabbnak látszol, nekem az egész családom ilyen.
Az arcszőrzetet nem kell erőltetni, öcsémnek sem áll jól, de attól még van barátnője. Vannak olyan nők, akiknek pont ez tetszik.
Nekem speciel pont a barna szem a favorit, és volt egy csoporttársnőm főiskolán, aki azt mondta anno, hogy számára a zöld szemszín ijesztő.
A "bamba" ábrázat (a te szavaiddal élve) valóban nem valami előnyös, de próbálgasd esetleg tükörben, milyen eszköztárad van erre még. :-)
12:
A bináris agyatlanság sajnos gyakoribb a férfiaknál. Gondolom tudsz angolul, úgyhogy olvasd el ezt:
Sajnos nagyon sok férfi tényleg olyan, mint te is vagy, hogy nem tud különbséget tenni a szépség között. És kb csak annyi él a fejében hogy "megdugnám-nem dugnám" és nem tud osztályozni. Persze nem bírom felfogni hogy neked a skálán egy 6-os csaj hogy nézhet ki úgy mint egy 9-es, vagy egy 1-es úgy mint egy 5-ös.
18:
Miért lenne mindig más kép linkelve? Ezt magyarázd már el, hogy mi a baj azzal, hogy mindig ugyanaz a kép van. Hallgatlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!