Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy sportos, önmagára igényes, művelt és jó karrierlehetőségekkel bíró férfinál az összes eddigit lenullázza, ha az arca nem elég helyes?
Ha művelt lennél, nem teszel fel ilyen kérdést. Plusz a jó karrier lehetőség meg a sportosság egy bizonyos kategóriájú nőknek elég lesz, ahogy gondolom neked is ők. Ha viszont bensőséges kapcsolatot akarsz művelt lánnyal, akkor gondolt ez még át kicsit.
24/N
Nem tom, de ezt az "önmagára igényest" valami társkereső oldalakon forszírozzák...
Ha ezt megláttam, hogy valaki ilyen dumát írt szétmartam...
Ez olyan szinten sznob duma, hogy őrjöngeni tudnék...
Soha többet ne használd, helyette írd, hogy kedves vagy tiszteletre méltó vagy, de igény ember ne legyél! :DD
Nem elég helyes?- mert olyan elegáns, beképzelt, sznob, igényes,hölgyikékről álmodozol akik meg sem érdemlik, hogy egy percig is adj a véleményükre...
Ja és 6-os nak van igaza, csak én kiegészítettem.. :D
7-voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!