Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs még egyenjogúság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs még egyenjogúság ismerkedésbe?

Figyelt kérdés

FÉRFI az aki kezdeményez, aki dönt, aki határozottabb, aki minden gondot megold, aki udvarol, aki küzd a nőért, aki meghívja a nőt az első randin, mert ő a FÉRFI.

Ha az élet más területén elkezdődött egy egyenjogúság, akkor itt miért nincs? szerintetek is igazságtalan ez a férfiakra nézve?

2016. jún. 10. 10:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
83%

A magad nevében írj. Sosem küzdenék egy nőért sem, mert hülye lennék teperni, ha látom hogy nem én kellek neki. Ha már küzdeni kell, az régen rossz.

A határozottság is személyiség kérdése. Személyisége pedig a nőknek is van tudtommal, mivel ők is emberek. A kezdeményezésnél szintén a személyiség dönt.

2016. jún. 10. 10:40
 2/22 anonim ***** válasza:
88%

Nézd, nemek közötti TELJES egyenjogúság SOHA nem lesz, hiszen vannak egyértelmű biológiai eltérések a két nem között. Pl. a férfiak ugye még mindig nem tudnak gyereket szülni.

Számos téren van egyfajta (!) egyenjogúság, szerintem az ismerkedés is pont ilyen, hiszen az elmúlt évszázadokhoz képest, amikor a férfi (vagy a családja) kiszemelt egy lányt, ő járhatott csak udvarolni a lányos házhoz, neki kellett megkérnie a kiszemelt kezét, neki kellett eltartania a családját, stb., mostanra már egész kölcsönössé vált a dolog.

A nők is részt vesznek az ismerkedésben (attól, hogy direkt nem szólítunk le pasikat, még aktívan veszünk részt, max. a férfiak annyira érzéketlenek, hogy nem csapják le a magas labdákat). Vannak olyan pszichológiai, biológiai, szociológiai, antropológiai, stb. tényezők, amelyekben a férfiak és nők másképp működnek, és ez nagy valószínűséggel nem fog már változni az emberiség teljes kipusztulásáig.

2016. jún. 10. 10:41
 3/22 anonim ***** válasza:
18%
ezt én se értem egyenjogúságról prédikálnak de amikor kezdeményezni kell akkora férfi dolga meg ha randin fizetni kell a férfi dolga...én nem küzdök már nőért nem éri meg a befektetett energia
2016. jún. 10. 10:43
 4/22 anonim ***** válasza:
95%

Nézd, amíg az egyenJOGÚságot összetéveszted a NEMI SZEREPPEKkel, addig nem fogod megérteni.

Akkor picsogj emiatt, mikor nem botránkoznak meg azon, ha a nő kéri meg a férfi kezét.

2016. jún. 10. 10:45
 5/22 A kérdező kommentje:

"Nézd, amíg az egyenJOGÚságot összetéveszted a NEMI SZEREPPEKkel, addig nem fogod megérteni. "

Nem a NEMI SZEREPEK miatt van az, hogy a férfi többet kap egy vállalatnál ugyanazon beosztásnál?

Ugyanis egy férfi az eltartó, egy nő szül ő kiesik, gyereket nevel stb. Pontosan ez az oka a fizetési egyenjogúságnak is.......

2016. jún. 10. 10:57
 6/22 anonim ***** válasza:
91%
Majd ha téged is megkérdeznek állásinterjún, hogy mikor mész gyes-re (mert mehetsz), vagy van-e kisgyerek, akkor újratárgyaljuk.
2016. jún. 10. 10:59
 7/22 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem egyenjogúság van az ismerkedésben. Ha nem így látod, alighanem rossz körben mozogsz.
2016. jún. 10. 11:10
 8/22 anonim ***** válasza:
80%
Szerinted nemi szerep az, ha a férfiak magasabb fizetést kapnak ugyanazért a munkáért? Ráadásul olyan felkiáltással, hogy a nő majd megy gyes-re és el kell tartani? (Arról nem is beszélve, hogy ez nem fér össze azzal, hogy egyre több férfi jelenti ki, hogy ő ugyan nem fog eltartani senkit, mert a nő akkor egy pénzéhes p__csa.)
2016. jún. 10. 11:21
 9/22 anonim ***** válasza:
34%

"Nem a NEMI SZEREPEK miatt van az, hogy a férfi többet kap egy vállalatnál ugyanazon beosztásnál? "

Jaj kezdődik a "wage gap" buli, nem kap többet (max azokban a munkákban ahol teljesítmény alapján jár a fizetés, ott meg mindenkit azért fizetnek amennyit tesz), nincs olyan hivatalos kimutatás ami ezt igazolná, hagyjuk már ezt https://www.youtube.com/watch?v=wjWBXbGVyQU

Az a baj sok nőt meg rámenősnek tartanak ha kezdeményez és sok pasit meg ez taszít.

2016. jún. 10. 11:26
 10/22 anonim ***** válasza:
84%

Olyan fölösleges idekeverni a munka világát, a kérdés párkapcsolati témájú.

Itt pedig, a társadalom kevésbé primitív részében igenis egyenjogúság van. Azokon a helyeken, ahol én megfordulok, bármikor odaléphet egy nő és megismerkedhet egy számára szimpatikus férfival. És innentől kezdve kettejükön múlik, hogy hogyan alakul a további kapcsolatuk.

Le lehet pontozni, de nekem az volt az élményem, hogy kb. ötven százalékot tettem bele abba, hogy összejöjjek a párommal, ahogy azóta is kb. ötven százalékot teszek bele, hogy a kapcsolatunk harmonikusan működjön. Mert én léptem oda a zsúfolt kávézóban az asztalához, és kérdeztem meg kedvesen, hogy leülhetek-e. De aztán neki is kedvesen kellett erre válaszolni, hogy szóba elegyedjünk. Aztán ő kezdeményezte először, hogy búcsúzóul megöleljen, de utána én írtam neki valami kedveset. Legközelebb pedig én pusziltam meg (igaz még az arcán :)), és ő simogatta meg a vállam.

Szóval anélkül, hogy túlrészletezném, egyszerűen ez normális esetben egy egyensúlyi helyzet.

2016. jún. 10. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!