Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy ha egy selejtes lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ha egy selejtes lány vagyok, hogyan ismerkedhetnék meg valakivel?

Figyelt kérdés
Tiszta selejt vagyok, mind belsőre, mind külsőre. Nem tudom miért, de a pasikat csak egy pár randi erejéig érdeklem, ha elmondom nekik hogy még szűz vagyok, utána már nem érdeklek senkit. Egy pasinak addig tetszettem míg nem találkoztam a barátaival, de utána már szó nélkül otthagyott. L/25
2016. jún. 10. 10:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nyuszifül, azzal hogy kétnaponta kiírod ide ezt a sirámot, még semmi nem változik. Adj esélyt magadnak, találkozz valakivel, aki értelmesebb hangnemben rád ír itt.
2016. jún. 10. 14:12
 12/12 anonim ***** válasza:
ezt a kérdést időről időre kiírod, nem tudom eldönteni, hogy troll vagy e, 50es pasi, vagy egót polírozni jársz ide
2016. jún. 10. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!