Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, titeket riasztana egy olyan lány, aki szereti kielemezni az embereket?
Habár nem vagyok pszichológus, de valahogy mindig meg tudom érezni, hogy mit gondolnak, mit éreznek mások, és gyakran figyelem az emberek reakcióit. Persze ez nem jelenti azt, hogy a veséjébe látok az illetőnek, hanem csak úgy nagyjából gondoltam. És szeretek meghallgatni másokat, tanácsot adni nekik, ha kérik.
Szerintetek hátrány, hogy ilyen vagyok?
Akkor nagyon kevés lány élne párkapcsolatban... :)
23/L
Nem. Én kifejezetten örülnék ilyen barátnőnek. Ez a tett bár lehet kicsit hátborzongatónak tűnhet, de arra utal, hogy az illetőnek van érzelmi intelligenciája és racionális intelligenciája is. Én is szoktam figyelni az emberek reakcióit, pár éve komolyabban is érdekelt a dolog.
Örülnék ha ilyen lány ismerősnek, mert szeretek jókat beszélgetni és érdekel mások őszinte véleménye. Nagyon kevés olyan ember van, aki közel áll hozzám, ők gyakran nem érnek rá. Velük is kevés őszinte beszélgetésem van az utóbbi időben. Néhány jó tanácsra pedig vevő lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!