Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, titeket riasztana egy olyan lány, aki szereti kielemezni az embereket?
Figyelt kérdés
Habár nem vagyok pszichológus, de valahogy mindig meg tudom érezni, hogy mit gondolnak, mit éreznek mások, és gyakran figyelem az emberek reakcióit. Persze ez nem jelenti azt, hogy a veséjébe látok az illetőnek, hanem csak úgy nagyjából gondoltam. És szeretek meghallgatni másokat, tanácsot adni nekik, ha kérik.
Szerintetek hátrány, hogy ilyen vagyok?
2016. jún. 9. 16:11
11/21 anonim válasza:
Hehe :] Olyan, mint én. De én is csak néha és nem másokat fárasztva csinálom, inkább csak olyan filózgatós-sörözgetős este során. :D Szóval ha ilyen, bejönne.
12/21 anonim válasza:
Ez a "szüleim szerint", "szüleim ezt mondják" duma riasztana, mert ezek szerint 18 év körüli kislány vagy.
13/21 anonim válasza:
Valószínűleg jó emberismerő vagy, bár a jóképű macsókat te sem fogod kiszűrni, legyen annak akármilyen mocskos tulajdonsága.
14/21 A kérdező kommentje:
Dehogynem, rajtuk is nagyon érezni. Az exemet is lebuktattam mindig, mikor titkolt valamit.
2016. jún. 9. 17:24
15/21 anonim válasza:
A kulcsszó: "exemet". :D Köszönöm, istenem, hogy nem vagyok fradista.
16/21 anonim válasza:
Attól függ , mennyire jól elemzi ki az embereket. Ismertem egy lányt, aki ugyanilyen kielemzős volt, de barom rosszul látta a dolgokat, olyan szinten tévedésben volt, annyi mindent félreértett, hogy az már gáz volt, főleg hogy közben meg volt róla győződve, hogy minden úgy van, ahogy azt ő elképzeli.
17/21 A kérdező kommentje:
Mások visszajelzései alapján gondolom, hogy sok esetben igazam van, nem magamtól találtam ki.
2016. jún. 9. 17:33
18/21 anonim válasza:
Az emberek 99%-a gyűlöli, ha szembesítik őket magukkal, és így azokat az embereket sem kedvelik túlzottan, akik ezt teszik. Aki meg szembe akar nézni magával, az elmegy pszichológushoz, nekik sok újat nem tudsz mondani. Nekem ez a tapasztalatom, én már teljesen leszoktam mások elemzéséről (pedig még szakértelmem is van hozzá, nem csak megérzéseim).
19/21 anonim válasza:
Hasonló típus vagyok, így külön örülnék neki, pláne ha képes lenne engem jól(!) kielemezni.
24
20/21 anonim válasza:
Ha velem találkoznál és látnád, hogy selejt vagyok akkor bántani fogsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!