Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szereti elfogadni egy lány, hogy egy pasi dolgozik, (nem tud közben mindig neten lenni) és esetleg pénzt hozó vagy spóroló (konyhakert, hobbi gazdaság, állat) hobbija mellékállása van?
Kicsit bonyolultan sikerült megfogalmazni példából érthetőbb lesz. Először azt hittem az éretlen tini felfogású lányok ilyenek de 25-30 közt is előfordul. Először is vannak a semmit tevő hölgyek, dolgoznának de az álom munka még nincs feltalálva. Aztán akik dolgoznak mondjuk butikban és két vevő közt unatkoznak. Számitógépes munkát adminisztrativ munkát végzők akik munka közben neten lóghatnak. Kár cáfolni meg példát hozni hogy te (kedves válaszoló) mennnyit dolgozol és nincs időd chatelni. Mert sok lánynak van. Na meg itt vannak az egyedül álló egy gyerekkel otthon lévő anyukák akiknél a nagyi vezeti a háztartást (egyedülállóként haza költözött). Egyetemisták főiskolások. Na de magamról 8-16 h-p sofőrként dolgozom. Van hogy végig van fuvar feladat van hogy egyáltalán nincs, de akkor más munka van, elöfordul, hogy neten lógok mert semmi munka nincs. Aztán haza jövök szülök értelmetlen módon ragaszkodnak a konyha kerthez, ha már itthon lakok 30 évesen bebe segitek, fünyirás locsolás az enyém ezek melett a 2 emberes munkák.Van autóm motorom azok is adnak munkát. Bérfünyirást is csinálok. Alkalmilag máshol is beugrósként vezetek, csinálok személyautóval reptéri utakat ismerösöknek. Autó részletre van 10 éves de tényleg jó álapotu azt se apa anya vette. Ez vagyok én. Unoka öcsém, magyar közut sofőr elvbe gyakorlatilag kaszál aszfaltot terit hengerel rakodik... télen 200 fölött kap kézbe meg 50 caffetéria nyáron 180nál megáll. Haza megy ül a traktorra kaszál sodrózik fej ganajászik szóval van egy családi mini tehenészet mellette tyuk disznók ....nagy konyhakert. Srácnak 3as bmw 10 éves de 120e km sincs benne gyönyörü autó márkás ruhák na szóval látszik van pénze meg nem is annyira spórol.
Okés ő neki a jószág szag bele ivódik a börébe ez van büdös a pénz de ....... van bőven. Szó mi szó mind 2 en megkapjuk (unoka tesóm jó pasi a pénztől). Hogy a lány nagyon szivesen beszélgetne velünk (pont unatkozik) kár nem vagyunk sose fent. Erre a munkakerülő pasik, vagy a millás nem kell dolgozni egész életembe de legalább 30 ig bulizok, meg üzletelgetek pasik elviszik a lányokat. Miért nincs értékelve a munka? Majd ezek (semmit tevő) pasik ha most nem csinálnak otthon semmit akkor ha összeköltöztek akkor fognak??
Most erre mit válaszoljak?
Neked nincs időd munka közben chatelni. (jajj szegény)
Másnak meg van, ennyi!
Ha ezalatt azt érted, hogy hét közben teljesen felejtsen el, és semmi program, romantikus este...Az necces. Pláne ismerkedésnél, ha azt érzi a nő, hogy fel küzdenie magát a 100. helyről, hamar ott fogni, jogosan.
A munka közbeni chatelést elvárni valóban hülyeség.
Nyilvan senki sem orul annak,ha keveset van azzal az emberrel/beszel vele,aki fontos szamara.
Nekem is eleg sok kellett,mire hozzaszoktam es elfogadtam,h a parom dolgozik..beszelunk,ha tudunk de neha tobb a munka,olykor kevesebb.Ha hazaer tanult..sot a mi kapcsolatunkat a tavolsag is neheziti.Szóval,en sem szeretem "elfogadni" ezt, de merlegeltem, es örülök minden pillanatnak mikor beszelunk,vele vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!