Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne már barátnőm? 20F
Szánalmas már az én helyzetem.
2 párkapcsolatom volt eddig, az egyikben a pénzem volt a jó, a másikban pedig addig voltam jó, míg nem tápláltam érzelmeket. Elkezdtem szeretni, aztán le voltam tojva, nem voltam többet keresve.
Műszaki karon tanulok, ritka a lány, mint a fehér holló, el is van különítve másik részre a többi kartól az épület, jó messze.
Voltam már egyetemi bulikon, de nem voltam valami kelendő, fiatalabbnak nézek ki a koromnál, a 20 éves lányoknak 20+ éves srácok kellenek, erre rájöttem pár alkalomból.
Jártam gimnazista bulikba, hát, itt "kelendő" voltam. Az egyéjszakás smárok többször is megestek, de találkozás vagy több sosem alakult ki, bármennyire is akartam. Voltunk már Pubokban vagy kocsmákban, de sajnos ide mindig egy kialakult társasággal mennek az emberkék, nem igazán lehet odaférkőzni senkikhez, mert meg van mindenki magának, a saját kis társaságával.
Nem tudom már, hogy mitévő legyek. Főleg ez őrjít meg, ezek a napi szinten többszöri szemezgetések, a 17 körüli lányokkal az utcán, plázákban, sétálókban, stb. Nem tudok mit csinálni, milyen hülye indokkal lehet hozzájuk oda menni és rávenni őket valami találkozásra? Nincs gond a beszélőkémmel, de egyszerűen nem hiszem, hogy bárki is ismerkedés céljából megy a nyílt utcán és vevő az ilyen dologra.
Kicsit furának tűnhetek amúgy.. Volt már olyan, hogy az utcán szóba elegyedtem 2 lánnyal(Ők kezdeményeztek.) és hívtak bulizni, mondták, hogy írjak nekik, így bejelöltették magukat Facen. Vissza sem jelöltek. Nincs profilképem, se normális borítóm, se kép rólam, semmi, kb csak beszélgetésre használom az egészet. Tudom, hogy aki ilyen alapján ítél meg, az annyit is ér, de nem tudom, manapság ezen gondolkozok, hogy ez is lehet a baj..
Másból sem áll az életem, csak a suli, meló, kondi. Pocsékolásnak érzem, mert szeretnék lányokkal is beszélgetni és ismerkedni, vagy többet, de nem tudom, hogyan lehetne már. Nem vagyok egy csúnya gyerek, nincs baj a külsőmmel, sőt, még profilkép nélkül is próbálkozgattak olyan lányok, akik valahogy kiderítették a nevem, mert láttak párszor a buszmegállóban vagy ilyesmi, de nem a szebbje sajnos és nem az okosabbja. (Adnék én mindenkinek egy esélyt, de, ha nincs meg a külső vonzalom, akkor felesleges erőltetni.)
Nem akarom bizonyítgatni, hogy nem vagyok randa, legyen elég annyi, hogy nem vagyok, ez nem lehet az oka a dolgoknak és kész. Buta sem vagyok, mert elég nehéz szakon tanulok, bulizni is szoktam ritkán járni, van szociális életem, sportolok, foglalkozok magammal, munkám is van, így pénzem is. Mi a hiba?
A tehetetlenség visz a sírba már..

Nem görcsölök rá, pont, hogy nem erőltettem soha a dolgot, de már kezd az agyamra menni manapság, főleg, hogy itt a nyár, mindenki nyitottabb, egyre több fiatal lány mászkál az utcán, van sok, akik adják is a jelzéseket, de tehetetlen vagyok.
Tudom öreg, hogy nem vagyok egyedül..

Nem tudom, teljesen normális srácnak tűnsz.
Mikor megnyitottam a kérdést azt hittem, hogy egy kis nyominger leszel, de nem! Van életed.
Am bármilyen hülye indokkal meg lehet szólítani a lányokat. Aki vevő a közeledésedre, az úgyis belemegy, ha nem tűnsz pszichopatának.

Lány vagyok. Volt mikor szemezgettem sráccal, csak hogy jöjjön már ide, de nem. Pedig néha a lányok is vágynak rá.
Egyszer sétáltam haza, fáradt voltam, éppen otthonra valami ételt vettem. Egyszer csak megkocogtatta valaki a hátamat. Hátranéztem. Egy srác állt ott, hogy nem tudja most mit mondjon, de mire kitalálta volna, milyen indokkal állít meg, addigra lehet eltűnök.
Nagyon szektpikus voltam először, azt hittem a fogadásból csinálja, a barátai meg valahol elbújtak, de nem, semmi. Megadtam a telefonszámom, sok baj nem lehet belőle. Volt 4 randink, végül nem lett belőle semmi, de nem érdekes a kimenetel.
Néha ha nagyon megfog valaki, odamehetsz hozzá. Magam is meglepődtem, mikor a srác odajött hozzám és nagyon izgatott voltam hazafele menet :)

Nem is tudom, egyszer meg kellene próbálni ezt a random leszólításos dolgot, persze jelzések után. 3-4 alkalom után már rutin lenne belőle szerintem.
Vidéken lakom, de megyeszékhely.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!