Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket riaszt, ha egy pasi önvédelmi edzésekre jár?
Figyelt kérdés
Ismerkedésnél gyakran meg szoktam említeni, hogy a szabadidőmben szeretek önvédelemmel foglalkozni, önvédelmi edzésekre járni.
Nekem ez azért fontos mert részben kikapcsolódást és mozgást is jelent a számomra. Fejlesztem vele tovább a gondolkodásomat, mozgáskoordinációmat is. Egyre jobban elkezdett érdekelni az utóbbi időben és szeretnék minél többet fejlődni ilyen téren.
Ez nagyon riasztó dolog?
2016. jún. 9. 13:02
11/14 A kérdező kommentje:
Úgy szoktam, hogy megkérdezem ő mivel foglalkozik és ha visszakérdez, vagy az van, hogy én meséljek magamról, akkor megemlítem, hogy amúgy érdekel az önvédelem és foglalkozom is vele. Nem gondoltam volna, hogy ez hencegésnek számít.
2016. jún. 9. 15:41
12/14 anonim 

válasza:

Én még ilyenről nem hallottam, hogy ez hátrány lenne. De lehet azt hiszik, hogy akkor biztos agresszív vagy mert vagy nem értenek ezekhez a sportokhoz, vagy abba a rétegbe tartozol szerintük aki keménykedésból csinálja.
14/14 anonim 

válasza:

Dehogy... Csaj létemre engem a box pörget. Alap témának kitűnő, aztán ha megvan a kellő szimpátia akkor ledobom a magassarkút és mutathat pár ütést😉😂
Nameg. Milyen ember az akit ez taszít. Basszus bármilyen sportot űz az már jó pont. ( najo a sakk nem mert abba csak aprítana, ami nem bueno)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!