Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, titeket riaszt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket riaszt, ha egy pasi önvédelmi edzésekre jár?

Figyelt kérdés

Ismerkedésnél gyakran meg szoktam említeni, hogy a szabadidőmben szeretek önvédelemmel foglalkozni, önvédelmi edzésekre járni.

Nekem ez azért fontos mert részben kikapcsolódást és mozgást is jelent a számomra. Fejlesztem vele tovább a gondolkodásomat, mozgáskoordinációmat is. Egyre jobban elkezdett érdekelni az utóbbi időben és szeretnék minél többet fejlődni ilyen téren.

Ez nagyon riasztó dolog?

2016. jún. 9. 13:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Miert lenne .Szerintem örulnek neki a lányok hogy olyan fiuval vannak egyutt aki meg védi őket vagyis meg birja ..Ezt akkor én is kérdezhetném fiuk riasztó-e hogy MMAzni járok lány létemre..
2016. jún. 9. 13:06
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ez pozitív.

A harcművészetek nem csak verekedésre tanítanak meg, hanem gondolkodásra, türelemre és helyzet felismerésre is.

2016. jún. 9. 13:07
 3/14 anonim ***** válasza:
Engem nem, sőt, jól ki is faggatnám, hátha nekem is beleférne a keretbe egy ilyen. Hasznosnak tartom.
2016. jún. 9. 13:11
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
En is jartam. Ha szereted akkor egeszsegedre. Viszont sok ilyen ismerosom eleg arrogans es bekepzelt amit ki nem allhatok.
2016. jún. 9. 13:15
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne az? Aki értelmes, a nem épp önvédelmi harcművészetekről is tudja, hogy azoknak a többsége, aki odajár, nem feltétlenül egy agresszív állat... pláne önvédelmi. Nekem imponálna, hogy tesz vmit azért, hogy megvédje magát, és sportol.
2016. jún. 9. 13:23
 6/14 anonim ***** válasza:
67%
Golyó ellen nincs orvosság.
2016. jún. 9. 14:02
 7/14 anonim ***** válasza:
Dehogy riaszt!
2016. jún. 9. 14:42
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem. A legimponálóbb sport nekem egy fiúban az valami harcművészet. Barátom krav magázik.
2016. jún. 9. 15:02
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Azért kérdeztem, mert ismerkedésnél meg szoktam említeni, hogy foglalkozom önvédelemmel és nagyon érdekel. Általában nem szoktam megnyerni vele a nőket és nem tudom, hogy ennek az önvédelem az oka, vagy esetleg valami más. Akkor úgy tűnik, hogy valami más baj van velem.

A harcművészetek és a harcrendszerek kicsit különbözőek. Nem minden harcrendszer művészet. Én nem harcművészettel foglalkozom. Amit tanulok az inkább egy önvédelmi rendszer. Számos olyan eleme van, ami valami harcművészetből származik.

Az MMA-s lánynak meg virtuális pacsi :) Nem kifejezetten mma-zásról szólnak az edzések, ahova járok, de rengeteg box, kickbox és mmas elemet tanultunk és rendszeresen van küzdés.

2016. jún. 9. 15:21
 10/14 anonim ***** válasza:
Az MMAs lany vagyok amugy lehet hoy az a baj hogy ismerkedéskor egyből mondod és ez sok embernek hencegésként jön le .. Ne azzal kezd ,hogy edzésekre jársz várd meg amig rákérdeznek miert vagy ilyen sportos testalkatu ,és akkor kezd el mesélni meg dobd be hogy ha szeretné mutatsz pár fogást .. Pl a munkahelyemen azt hitték hogy konditerembe járok amig nem mentem be egy mokesszal a szemem alatt meg szét repedt szájjal és elkezdték mondani hogy jelentsem fel aki ezt tette és akkor mondtam el hogy hogy szereztem a sérülést..Szóval szerintem az ismerkedést ne ezzel kezd .. elsőnek kérdezőskodj a nő iránt szeretjuk ugy érezni hogy tenyleg erdeklodnek irántunk de az se jó ha faggatod itt is a közép utat kell megtalálni
2016. jún. 9. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!