Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi az az anyagi jo lét mire azt mondjátok rendbe van a férfi?
11-12-13:
Az átlag nettó fizetés nem egyenlő a medián (középérték) fizetéssel. A 12-nek abban igaza van, hogy ha csak az átlag nettót nézzük, akkor ezt az átlagot erősen felfelé húzzák a sokszor milliókat kereső emberek fizetései.
Erről egy picit itt olvashattok, hogy értsétek a különbséget:
12:
Ez attól is függ milyen körökben mozgunk. Mi a barátaimmal, ismerősemmel szinte mind pályakezdő diplomások vagyunk (23-25 évesek) és nettó 120-200 körül van a kezdő fizetésünk.
Az én barátaim is mind diplomások és 75-90 a nettó fizujuk. Szeretném azt látni, hogy hova vesznek fel egy zöldfülűt kapásból havi nettó 120-zal. Esetleg Budapesten, mert ott magasabbak a lakhatási költségek és ezért a fizetések is. Itt Szegeden örülhetsz, ha már nem a minimálbért kapod, hanem annál egy kicsivel többet...
Szóval ilyen viszonylatban nekem már mindenki aki nettó 150 felett keres kifejezetten gazdagnak számít. Ha a pasim annyit kapna, el lennék szállva a boldogságtól. :D
16:
Ez elég nagy beszarás, mert én is szegedi vagyok... SZTE GTK pénzügy-számvitelen végeztem. Az Erste Banknál dolgozom a Lófaránál lévő bankfiókban :D Engem nettó 135-tel vettek fel alapszakos diplomával.
Igaz, nem szegedi származású vagyok, csak ide jöttem egyetemre és később élni is mert megszerettem a várost, tehát a legjobb barátaim sem Szegeden dolgoznak. A legtöbb Budapesten, de néhány vidéken is. Viszont akiket ismerek és pénzügyi vagy mérnöki végzettségűek, mind relatíve jól keresnek. És ez csak nőni fog majd a következő években remélhetőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!