Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha erre rájöttem, hogy induljak el ezen a nyomvonalon?
Észrevettem, hogy a jogász férfiaknak bejövök. Fel szoktam kelteni az intellektuális érdeklődésüket, és 3 ízben is előfordult, hogy komolyan érdeklődtek irántam. Az időzítés mindig rossz volt, most viszont szabad vagyok, most szeretnék társat keresni, hogy induljak el ezen a nyomvonalon?
Nem kell sem pénzvadásznak, sem elmebetegnek nézni. Nagyon humán beállítottságú vagyok, közéleti érdeklődéssel, újságíró tapasztalattal, és azt hiszem, hogy a kommunikáció során ezt a közös gondolkodás módot, illetve érdeklődési kört szokták megérezni rajtam.
(amúgy mikor fősulis voltam, akkor is a műszaki pályán lévők mindig joghallgatónak hittek különböző rendezvényeken).
De pl. évekig dolgoztam informatikusok között, mint intézményi kommunikátor, és az ő érdeklődésüket egyetlen egyszer sem keltette fel a személyem, max volt 2, aki megkettyintett volna.
A kérdés értelme, az olyan cinkes volna egy bármilyen társkeresőn, ha befilterezném, hogy csak jogász.. nem? Sznobság szaga van kicsit, nem? Pedig nem azért szeretném...

Ez olyan mintha valaki csak orvosokkal vagy mernokokkel, vagy csak ugy kollektive szakma alapjan valaszt maganak part:-)))Ez nem sznobizmus, hanem szuklatokoruseg leven nem lehet embereket a szakmajuk alapjan megitelni.
Mi van akkor ha mondjuk eleted nagy szerelme egy mernok lesz?Akkor visszautasitod mert nem jogasz?:-)))Erted a logikat, ez igy eleg ostoban hangzik.
Ha viszont ennyire jogaszt szeretnel, akkor sztem nyugodtan ird ki az adatlapodra mert indifferens, hogy mondjuk sznobizmusnak veszik (nem gondolom) a lenyeg az, hogy te talalj part. Szoval a legcelravezetobb ezt kiirni:-))
Az apukam ugyved, anyu orvos, teso szociologus a csaja meg valami kisallatgondozo vagy mi a mano:-)))A nagypapam pl dns szakerto volt, a nagyi meg elado valami ruhaboltban, kesobb pedig valami asszisztens szeruseg.
A boldogsag nem szakmakon mulik, nem vegzettsegen, szimplan szerelmen:-))
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!