Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha erre rájöttem, hogy indulja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha erre rájöttem, hogy induljak el ezen a nyomvonalon?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy a jogász férfiaknak bejövök. Fel szoktam kelteni az intellektuális érdeklődésüket, és 3 ízben is előfordult, hogy komolyan érdeklődtek irántam. Az időzítés mindig rossz volt, most viszont szabad vagyok, most szeretnék társat keresni, hogy induljak el ezen a nyomvonalon?

Nem kell sem pénzvadásznak, sem elmebetegnek nézni. Nagyon humán beállítottságú vagyok, közéleti érdeklődéssel, újságíró tapasztalattal, és azt hiszem, hogy a kommunikáció során ezt a közös gondolkodás módot, illetve érdeklődési kört szokták megérezni rajtam.

(amúgy mikor fősulis voltam, akkor is a műszaki pályán lévők mindig joghallgatónak hittek különböző rendezvényeken).

De pl. évekig dolgoztam informatikusok között, mint intézményi kommunikátor, és az ő érdeklődésüket egyetlen egyszer sem keltette fel a személyem, max volt 2, aki megkettyintett volna.

A kérdés értelme, az olyan cinkes volna egy bármilyen társkeresőn, ha befilterezném, hogy csak jogász.. nem? Sznobság szaga van kicsit, nem? Pedig nem azért szeretném...

2016. jún. 8. 23:20
 1/2 anonim ***** válasza:
2016. jún. 8. 23:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez olyan mintha valaki csak orvosokkal vagy mernokokkel, vagy csak ugy kollektive szakma alapjan valaszt maganak part:-)))Ez nem sznobizmus, hanem szuklatokoruseg leven nem lehet embereket a szakmajuk alapjan megitelni.

Mi van akkor ha mondjuk eleted nagy szerelme egy mernok lesz?Akkor visszautasitod mert nem jogasz?:-)))Erted a logikat, ez igy eleg ostoban hangzik.

Ha viszont ennyire jogaszt szeretnel, akkor sztem nyugodtan ird ki az adatlapodra mert indifferens, hogy mondjuk sznobizmusnak veszik (nem gondolom) a lenyeg az, hogy te talalj part. Szoval a legcelravezetobb ezt kiirni:-))

Az apukam ugyved, anyu orvos, teso szociologus a csaja meg valami kisallatgondozo vagy mi a mano:-)))A nagypapam pl dns szakerto volt, a nagyi meg elado valami ruhaboltban, kesobb pedig valami asszisztens szeruseg.

A boldogsag nem szakmakon mulik, nem vegzettsegen, szimplan szerelmen:-))

31/N

2016. jún. 9. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!