Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 46/f vagyok, a társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

46/f vagyok, a társkereső oldalak számomra nem hozták meg a hozzájuk fűzött reményeimet, viszont most már tényleg itt lenne az ideje egy jó kapcsolat kialakításának. Van valakinek valami jó ötlete hogy mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sajnos munkámból eredően eléggé elfoglalt vagyok ahhoz, hogy mindenre kiterjedően keresgéljek. Viszont ami gáz, hogy a velem egykorúak sajnos legtöbbször nem jönnek be, inkább a 20-as vagy 30-as vékony hölgyek.

Mindent elkövettem eddig azért hogy egzisztenciálisan minél feljebb tornázzam magam, lett is szép házam, terepjáróm, de valahogy a családalapítás sajnos elcsúszott.

Egy Tisza menti kisvárosban lakom, ahol ismerkedésre nem látok lehetőséget ezért is kérdezlek benneteket.

Ha lehet nem kérnék gúnyolódó válaszokat

2016. jún. 7. 22:33
1 2 3 4
 31/35 omba ***** válasza:
44%

Azért kevés a válasz, mert nemigen van mit mondani... a társkereső szerintem is időpocsékolás, ha családot akarsz, akkor megy nyilván 30 alatti nőt kéne keresned.

Valami egyetemi városban próbálj ismerkedni, vagy a neten nem ismerkedős placcokon. Játék, hobbi, egyéb beszélgetős helyek, ahol kb. meg lehet tudni valamit a másik világáról, gondolkodásáról.

2016. jún. 12. 16:52
 32/35 anonim ***** válasza:
Egészen fiatalok és vékonyak egész magyarországon mindenhol, azaz bárhol vannak. A többi a kérdezőn múlik.
2016. jún. 14. 09:07
 33/35 anonim ***** válasza:

Jaj, jaj, Attila :))

Bár őszintén, nem csodálkozom rajtad. Kicsit a nagy elvárásokból lejjebb kéne adni, mert te sem nézel ki fiatalnak, sőt, elég rendesen korod felettinek nézel ki, hiába a sok sport meg egészséges életmód, nagyon öreg arcod van!

2016. jún. 19. 21:53
 34/35 anonim ***** válasza:

Engem elriaszt, ha egy férfi ennyire leragad a külsőségeknél.A szépség elmúlik.És akkor mi lesz?Keresel egy másik fiatalabbat? Én jobban szeretnék olyan társat, aki a tulajdonságaimért, egyéniségemért szeret elsősorban persze azért örülök, ha külsőleg is bejövök neki, de ne ez legyen az első.

Mert egy férfi is lehet akár milyen jóképű, lehet háza, egzisztenciája, de akkor is elsősorban azt nézem, milyen ember.

Azért veszel komolyan valakit, mert tetszik külsőleg?És mi lesz, ha megöregszik, vagy valami baja lesz?

2016. jún. 19. 22:55
 35/35 A kérdező kommentje:

Kedves 34. Válaszoló!

Én nem vagyok leragadva a külsőségnél már írtam korábban is, hogy ez fog meg nagyon. Hisz ha valaki nem tetszik, nyílvánvaló hogy nem lesz belőle semilyen kapcsolat.

Ok az egyéniség és a tulajdonságok is nagyon nagyon fontosak, de hiába kedves, aranyos házias valaki, ha nem tetszik. Szó nincs arról hogy ha telik az idő, le akarom cserélni. Ha megöregszik és valami baja lesz akkor majd segíteni fogjuk egymást hiszen az így természetes.

2016. jún. 20. 09:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!