Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 46/f vagyok, a társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

46/f vagyok, a társkereső oldalak számomra nem hozták meg a hozzájuk fűzött reményeimet, viszont most már tényleg itt lenne az ideje egy jó kapcsolat kialakításának. Van valakinek valami jó ötlete hogy mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sajnos munkámból eredően eléggé elfoglalt vagyok ahhoz, hogy mindenre kiterjedően keresgéljek. Viszont ami gáz, hogy a velem egykorúak sajnos legtöbbször nem jönnek be, inkább a 20-as vagy 30-as vékony hölgyek.

Mindent elkövettem eddig azért hogy egzisztenciálisan minél feljebb tornázzam magam, lett is szép házam, terepjáróm, de valahogy a családalapítás sajnos elcsúszott.

Egy Tisza menti kisvárosban lakom, ahol ismerkedésre nem látok lehetőséget ezért is kérdezlek benneteket.

Ha lehet nem kérnék gúnyolódó válaszokat

2016. jún. 7. 22:33
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Én sajnos nagyon nehezem hiszem el, hogy egy korodbéli férfi komolyan venne...
2016. jún. 8. 22:36
 22/35 anonim ***** válasza:
74%

Borzalmasan sekélyes a kérdező.

Sekélyes érzelmi és intelligencia szint, fingja sincs a párkapcsolatokról és az emberekről, főleg a nőkről nem.

Nem is csoda, ha a munkájába menekült, máshol nem is volt sikerélménye, nem is lesz.

Hiába talicskázta össze amije van, mert: - valójában SEMMIJE nincs!

Lelkiszegény és buta, sekélyes nyomorék. Ez 46 éves. Na ne.. Olyan primitív szegény, hogy fáj.

2016. jún. 9. 23:27
 23/35 anonim ***** válasza:
4%
Előttem szóló szerintem te egy igazi gyökér vagy. Egy igazi bunkó. Te teljes mértékben megtestesìted a tipikus rosszindulatú magyar mentalitást. Sok sikert kívánok a kérdezőnek, remélem sikerül megtalálnod azt a lányt akit szeretnél!
2016. jún. 10. 04:45
 24/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek
2016. jún. 10. 14:25
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

"Sok sikert kívánok a kérdezőnek, remélem sikerül megtalálnod azt a lányt akit szeretnél!"

Azt a lányt, akit szeretne? Miért kit szeretne? Mit szeretne? Ő se tudja, csak annyit, hogy vékony legyen a többi mindegy. De most őszintén. Milyen ember lehet az, hogy akinek ennyire nincs igénye semmire, csak annyira, hogy vékony legyen és hosszú legyen a haja de 30 év alatt nem bírt egy ilyet megszerezni.

2016. jún. 11. 23:15
 26/35 anonim ***** válasza:

Van erre egy ötletem! :)

Gumibabát neki :DDDDD

Tegyen fel rá egy kóc parókát, oszt' ennyi! :D

Fel- és le lehet ereszteni, bevágni a sarokba, vagy a szekrény mélyére elsüllyeszteni... ha jön hozzá egy... takarító! :D

2016. jún. 11. 23:32
 27/35 anonim ***** válasza:
27%

Amit akarsz, az nem leheleten. Jóval idősebb vagyok és olyan nővel élek, akire te vágysz.

Se terepjáró, se egzisztencia, volt másfél év, amíg meg mertük szeretni egymást, pár ezer mail, ilyesmik.

Soha senkiben nem bíztam ennyire, és fantasztikusan okos.

A családalapítás, amiről te beszélsz nekem valami feleség / gyerek dolgot is jelent, volt benne részem, egy hosszú hajúval és egy rövid hajúval is. Anyaként a rövid hajút tartottam többre.

2016. jún. 12. 12:22
 28/35 anonim ***** válasza:
65%

"A családalapítás, amiről te beszélsz nekem valami feleség / gyerek dolgot is jelent, volt benne részem, egy hosszú hajúval és egy rövid hajúval is. Anyaként a rövid hajút tartottam többre."

Ezen logika mentén tovább haladva, ha a hosszú hajút elküldted volna fodrászhoz biztos utána tök jó lett volna ő is. Anyám borogass...

2016. jún. 12. 12:46
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
#28, a Kérdező kategóriái.. haj hosszán kívül másról nem beszélt, ezért gondoltam megfogalmazom az ő nyelvén. :D
2016. jún. 12. 12:56
 30/35 A kérdező kommentje:

Kár ennyire leragadni a hosszú hajnál, hogy engem csak ez érdekelne. Nemrégen egy rövidhajú is nagyon megtetszett, de hogy nem a hajon múlik a dolog az tuti. A belső tulajdonságok is természetesen nagyon fontosak, viszont én többször is úgy lettem szerelmes, hogy csak láttam valahol a lányt, pl. utcán, pult mögött, pénztárban, kerékpározás közben. Engem a külső fog meg legjobban. Persze nem csak az a fontos hogy ki mennyire dekoratìv, hanem amikor jönnek a szürke hétköznapok, akkor is stimmeljenek a dolgok. Laktam együtt olyan kifejezetten szép nővel, aki nem akart se főzni, se mosni, se takarítani.

Ő aztán hiába volt szép és hiába volt hosszúhajú.

Sokszor melléfog az ember nemtől függetlenül.

Érdekes hogy a sok válasz ellenére kevés válasz érkezett a konrét kérdésemre

2016. jún. 12. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!