Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 46/f vagyok, a társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

46/f vagyok, a társkereső oldalak számomra nem hozták meg a hozzájuk fűzött reményeimet, viszont most már tényleg itt lenne az ideje egy jó kapcsolat kialakításának. Van valakinek valami jó ötlete hogy mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sajnos munkámból eredően eléggé elfoglalt vagyok ahhoz, hogy mindenre kiterjedően keresgéljek. Viszont ami gáz, hogy a velem egykorúak sajnos legtöbbször nem jönnek be, inkább a 20-as vagy 30-as vékony hölgyek.

Mindent elkövettem eddig azért hogy egzisztenciálisan minél feljebb tornázzam magam, lett is szép házam, terepjáróm, de valahogy a családalapítás sajnos elcsúszott.

Egy Tisza menti kisvárosban lakom, ahol ismerkedésre nem látok lehetőséget ezért is kérdezlek benneteket.

Ha lehet nem kérnék gúnyolódó válaszokat

2016. jún. 7. 22:33
1 2 3 4
 11/35 Fish1 ***** válasza:

Attól is függ, hogy milyen nőt keresel. Az édeskevés, hogy 20-30-as korosztályt. Személyiségileg milyet? Egyéb belső tulajdonságok?

A munkán kívül mi miatt nem találsz társat magadnak?

2016. jún. 8. 04:11
 12/35 anonim ***** válasza:
Hmm hát van pár vaskos megjegyzés az tuti. Figyelj. Az anyagiak lobogtatása nem opció, azzal csak rátennél egy lapáttal. Javaslom piszok mód nézz körül, 30-45 ig mert azok a nők is úgy tudnak kinézni, hogy elszáll az agyad. Nem arról van szó, hogy 20ast nem találnál, de az lássuk be, idő , és mint azt jelezted abból nincs tengernyi. Ha meg gyereket is akarsz, akkor abba is gondolj bele hogy mennyi idős leszel mire a gyereked tölti a 18at, és neked ehez kellene találnod 1-2 éven bellül egy 30-36 éves nőt. Nem reménytelen, viszont választanod kell e között, és a munkád között. Van hozzá járgányod, úgyhogy menj ki terepre. A társkeresőt csak egyfajta "motivációs eszköznek" használd. Nézz körül a javasolt korosztályon belül, ők is nagyon csinosak sőt! (Bocs 20asok). Tisztázd a céljaid és mielőbb tudd meg egybevágó e a választott hölgy céljaival. 70% ész, 30% szív. Férfiak nevében pedig kikérem magunknak, hogy mindenkinek tabletta kéne.
2016. jún. 8. 06:38
 13/35 A kérdező kommentje:
Valójában mindegy milyenek a tulajdonságai. Úgyis mindenkit a külső fog meg hiába is gondolják sokan másként. Az viszont fontos lenne hogy nőies legyen és hosszúhajú. Az nagyon bejön. Nagyon szeretem az apakomlexusos lányokat is. Ha bejövünk egymásnak úgyis happy lesz minden ☺
2016. jún. 8. 13:43
 14/35 Fish1 ***** válasza:
100%
Hát látod, ez már régen rossz, hogy mindegy milyen. Ez azt jelenti, ennyire alacsonyra tetted a mércét, csak legyen már valaki? Szóval lehet házsártos, betegesen féltékeny, önbizalomhiányos, vagy akár életképtelen is? :O Mert egy ilyen emberrel hosszú távon nem lehet boldog kapcsolatban élni.
2016. jún. 8. 18:50
 15/35 anonim ***** válasza:
68%
20-as,30-as nők simàn talàlnak fiatalabb férfit,hülyék lennének egy 50 körüli férfival ismerkedni,plàne ha gyereket is akarnak.
2016. jún. 8. 19:29
 16/35 A kérdező kommentje:
Persze nem mindegy milyen. Viszont nem lehet csúnya vagy kövér. Na és mi van akkor ha betegesen féltékeny? Semmi
2016. jún. 8. 19:50
 17/35 Fish1 ***** válasza:
Szerintem hosszútávon kikészít egy normális embert egy betegesen féltékeny. Amikor pl. elszámoltat minden percedről, vagy naponta 10x felhív, hogy hol vagy, mikor jössz, mit csinálsz, vagy folyamatosan bizalmatlankodik, ellenőrizget, az elég idegtépő és gáz. Vagy birtokolni akar és siránkozik, ha a barátaiddal találkozol, stb. Én nem hiszem, hogy hosszabb távon erre azt mondanád, hogy "semmi". :)
2016. jún. 8. 20:22
 18/35 anonim ***** válasza:
68%

Azt hittem, hogy egy 46 éves férfi ennél már magasabb szinten van...tévedtem!

(ezt most a nem számít milyen megnyilvánulásod miatt mondom)

2016. jún. 8. 20:41
 19/35 anonim ***** válasza:

Biztosan tudsz találni olyan fiatalabb lányt, akinek bejön, amit te tudsz nyújtani. De mivel ennyire nem érdekelnek a belső tulajdonságok, elég valószínűnek tartom, hogy:

- vagy nem is veszed komolyan a lányt, hanem inkább csak a folyamatos és rendszeres szexuális kielégülésre kell meg hogy villoghass vele itt-ott

- vagy ha tényleg komolyabbat terveznél, akkor csalódni fogsz. De ne így legyen, tényleg! :)

Én például alapvetően szerintem nem jönnék össze korodbéli férfivel, de sajnos most úgy hozta a sors, hogy egy szintén 46 éves férfi iránt kezdtem el többet érezni, mint kellene. Vonzalmat, aztán már kezdem komolyabbnak érezni, de biztosan plátói marad. Csak vele fordult ez elő eddig nálam, nem tudom, hogy más ennyi idős férfivel el tudnék-e bármit is képzelni. Nehezen hiszem, mert úgy érezném, hogy úgyse vesz komolyan, csak kihasznál, hiszen mi komolyat akarhatna tőlem...

20/L

2016. jún. 8. 20:47
 20/35 A kérdező kommentje:
Kár hogy nem irántam érzed ezt... lehet hogy még össze is jönnénk. Én nagyon komolyan vennélek az biztos, ha bejönnénk egymásnak
2016. jún. 8. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!