Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem igazságtalan a társadalom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem igazságtalan a társadalom, hogy nem elég baj az sok huszonéves egyedülálló férfinak, hogy az ilyen korú nők elég nagy része foglalt/csillagászati elvárásaik vannak, még sokszor melegnek is bélyegeznek minket, mert nincs csajunk?

Figyelt kérdés
Általában akik felettünk itélkeznek, soha nem voltak ilyen lehetetlen helyzetben, miért nem akarják azt belátni, hogy tényleg sok mai fiatal lány elég nehéz eset, és az esélyünk náluk egyenlő a nullával?

2016. jún. 7. 16:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok a társadalom (hogy kerül az ide), nem ítélkezek, ismerek ostoba nőket, őszintétlen, csillagászati elvársokkal.

Viszont 21 éves koromtól kezdve nem éltem tán fél évet se egyedül.

2016. jún. 12. 11:52
 12/18 anonim válasza:
5%
Hű, van itt egy pár rosszindulatú, kioktató hangnemben írt válasz.. A kérdésre reagálva, van azért elég sok egyedülálló, huszonéves nő is, bár én is sok olyat látok magam körül (pl. munkahelyen), akiknek túlzók az elvárásaik ahhoz képest, hogy milyen nehéz természetük van.. Ezt a meleges dolgot nem értem, butaság, ne törődj vele.
2016. jún. 14. 21:41
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
"Még sokszor melegnek is bélyegeznek minket, mert nincs csajunk?" Pontosan azért van, mert egész Magyarországon 20-30 év közötti nemi többségben fiúk vannak legalább majdnem 80%-ban, mint a lányoké.
2016. okt. 3. 21:16
 14/18 anonim ***** válasza:
12%
Egyetértek, a csajoknál csak a külső számít akárki akármit mond, csak próbáld ki tarskereson, hogy beregisztralsz egy top pasi képével... Ez mindent elárul
2016. nov. 3. 20:56
 15/18 anonim ***** válasza:

Akik normális válaszokat írtak: igen, vannak normális lányok is! csak keresni kell! de nagyon nehéz találni. De ahogy elnézem a fiúkat, hát itt is elég sok gond van. Az emberek elfelejtették tisztelni a másikat. Mindig a másiké és a jobb kell meg sablonként kell kinéznie és viselkednie mindenkinek. Az a lány aki megtartja magát annak a fiúnak, akit élete társának tekint, az egy nemes és becsülendő dolog. Bár szerintem sok jót kihagy vele az életében, de ez az ő saját döntése. Nem tartom őket "frigidnek". De lehet úgy is szexuális élete valakinek, hogy azt igényesen és értelmesen teszi.

Akik indulatos válaszokat írtak: Nem unalmas már az, hogy mindig van 1-2 nő aki így kiakad a dolgokon? .. nem szeretnék senkit se minősíteni, de azért mindennek meg van a maga módja. Nem kell hagyni h kisajátítson a párod, mert nem azért élsz hogy utána futkos, de a válaszod alapján olyan lehetsz mint az exem. Állandóan mászkált, ha dolgunk volt megcsináltuk aztán le is lépett a barátnőkhöz, stb. Semmiben nem volt korlátozva, de neki mindig más kellett (ami egy szintén tipikus gond a legtöbb, nem mind! nővel). Balra jobbra siránkoznak, hogy hol van egy értelmes és kedves fiú aki romantikus, társias, de hagyja élni is. Amikor meg meg van, akkor jönnek a barátnők és anyuka.. (ezt a kirohanásos kommentekre írtam).. aki ilyen, az maradjon is egyedül. Mert a "függetlenség", meg mert "én nő vagyok" gondolkodásba beleragadnak és a végén csak a selejtek maradnak nekik és a felszínes "férfiak". De az ilyenek meg is érdemlik!! Kis szikrából már is tűzet csinált és veszekedik.

2016. nov. 3. 21:07
 16/18 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok: és igen, sajnos sok csajnak csak a pénz számít. De azok meg is érdemlik a felszínes férfiakat. De az meg már nem a mi problémánk fiúk. Nekem egyáltalán nem kéne olyan lány. Legalább a konkurencia mással van lefoglalva és addig sem az én időmet, pénzemet és idegeimet szívják. Majd találunk normálisat is (Y). Lehet h mi keresünk rossz helyen!
2016. nov. 3. 21:10
 17/18 anonim ***** válasza:
67%
A ronda lányok sincsenek jobb helyzetbe, a jócsajok egóját növelő palik viszont ugyanolyan hibások, hogy állandóan likeolják a képeiket, kommentelgetik mennyire szépek, tepernek a nőkért, a csillagokat is lehozzák nekik, meg társkeresőkön is kikéne egyenlítődnie a két nemnek, szóval első lépés lenne azt a sok rajongó palit visszafogni, második, hogy a média ne sugározzon pucér műsort meg valóvillába térdelő ri..biket, az iskolákba pedig erkölcsösségre tanítani a gyerekeket.
2016. nov. 16. 23:07
 18/18 anonim ***** válasza:
44%
Én ha ma lennék fiatal. Csak itt élő kínai és koreai lányt keresnék, ők nincsenek elszállva. A mai szép lányokkal az is baj, hogy nagy részük leszbi lesz másik részük prosti. Maradékra millió férfi jut...14es totál igazad van. Annyira a külső számít a nőknek, nagy cégben dolgozom a top menedzser csajok nagy többsége áccsal,festővel,burkolóval,pincérrel él. Itt most nem lenézem eme szakmákat csak arra akarok kilyukadni, hogy inkább választanak egy iskolában és keresetben is gondolom náluk alacsonyabb szinten lévő férfi. De ezek a férfiak mind sportosak és jóképűek...39f nem fogom irigyelni a fiam ha felnő ebben a világban...
2016. nov. 16. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!