Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igazságtalan a társadalom, hogy nem elég baj az sok huszonéves egyedülálló férfinak, hogy az ilyen korú nők elég nagy része foglalt/csillagászati elvárásaik vannak, még sokszor melegnek is bélyegeznek minket, mert nincs csajunk?
Én nem vagyok a társadalom (hogy kerül az ide), nem ítélkezek, ismerek ostoba nőket, őszintétlen, csillagászati elvársokkal.
Viszont 21 éves koromtól kezdve nem éltem tán fél évet se egyedül.
Akik normális válaszokat írtak: igen, vannak normális lányok is! csak keresni kell! de nagyon nehéz találni. De ahogy elnézem a fiúkat, hát itt is elég sok gond van. Az emberek elfelejtették tisztelni a másikat. Mindig a másiké és a jobb kell meg sablonként kell kinéznie és viselkednie mindenkinek. Az a lány aki megtartja magát annak a fiúnak, akit élete társának tekint, az egy nemes és becsülendő dolog. Bár szerintem sok jót kihagy vele az életében, de ez az ő saját döntése. Nem tartom őket "frigidnek". De lehet úgy is szexuális élete valakinek, hogy azt igényesen és értelmesen teszi.
Akik indulatos válaszokat írtak: Nem unalmas már az, hogy mindig van 1-2 nő aki így kiakad a dolgokon? .. nem szeretnék senkit se minősíteni, de azért mindennek meg van a maga módja. Nem kell hagyni h kisajátítson a párod, mert nem azért élsz hogy utána futkos, de a válaszod alapján olyan lehetsz mint az exem. Állandóan mászkált, ha dolgunk volt megcsináltuk aztán le is lépett a barátnőkhöz, stb. Semmiben nem volt korlátozva, de neki mindig más kellett (ami egy szintén tipikus gond a legtöbb, nem mind! nővel). Balra jobbra siránkoznak, hogy hol van egy értelmes és kedves fiú aki romantikus, társias, de hagyja élni is. Amikor meg meg van, akkor jönnek a barátnők és anyuka.. (ezt a kirohanásos kommentekre írtam).. aki ilyen, az maradjon is egyedül. Mert a "függetlenség", meg mert "én nő vagyok" gondolkodásba beleragadnak és a végén csak a selejtek maradnak nekik és a felszínes "férfiak". De az ilyenek meg is érdemlik!! Kis szikrából már is tűzet csinált és veszekedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!