Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek bejönnek az alacsony gyúrós férfiak?
Én egyetlenegy nő nevében tudok nyilatkozni, a magam nevében. A többi nő nevében nem.
1. Nekem nem jönnek be az alacsony férfiak, azt szeretem, ha kb. egy fejjel magasabb a férfi nálam.
2. Gyúrós és gyúrós test között van különbség, szóval nézhet ki valaki ízlésesen izmosan, meg úgy is nézhet ki, mint egy fonottkalács. Az utóbbi nekem inkább félelmetes, mint vonzó.
3. Másféle sporttal is lehet izmosodni, erősödni, nem csak gyúrással.
4. Csak mert nekem nem jönnek be az alacsony férfiak, még vannak nők, akiknek igen. Volt egy kolléganőm, akineknek alacsony a férje, neki kifejezetten az alacsony férfiak tetszettek mindig. Ízlések és pofonok különbözők.
Nekem nem jönnek be, akár gyúr, akár nem. Pedig csak 162cm vagyok.
Ha gyúr, akkor is csak akkor tetszik, ha nem a 45 kilós csontvázból állnak ki az izomgombócok, hanem azért van rajta hús is lehetőleg.
De ez egy vélemény, nyilván sokan vannak, akiknek mind2 bejön.
Az egyik exem testépítő, ő 189 cm és 106 kiló. Nekem ez a "szép" férfias.
Nem. A gyúrós férfiak nem tetszenek, tök mindegy milyen magasak.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!