Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedésnél miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél miért nem lehetek önmagam?

Figyelt kérdés

Annyira fárasztó már ez, már beszélgetni sincs kedvem senkivel.

Mert mindig az van, hogy amikor ismerkedünk egy sráccal, és úgy viselkedek, ahogyan az természetesen jön belőlem, tehát kedves vagyok, érdeklődő, keresem én is a másikat, támogatom, hogy találkozzunk, azaz kimutatom, hogy tetszik nekem, akkor mindig pofára esés lesz a vége...

Ellenben, ha nem érdekel annyira a dolog, csak ritkán válaszolok neki, nem is nagyon kérdezek vissza, húzom a találkozót, stb, akkor meg mindig mindenki teper értem, és járni akarnak velem...

De így meg én nem akarok járni senkivel, és nem értem, hogy miért van ez örökké, tök mindegy, hogy milyen pasikról van szó, lehet az akármilyen rendes és értelmes.

2016. jún. 6. 18:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
Hidd el nekem, nem a kedvességeddel és a kezdeményezőkészségeddel van a baj. Nem akarok utalni semmire, de más miatt nem tetszel nekik. Ez van
2016. jún. 6. 19:21
 12/16 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Haha tényleg azt művelitek mint a fiúk.:D Ők a bunkó fiúkra ti meg a bunkó lányokra. Jó sok idiótán át kell vágni mire találsz értelmes embert.
2016. jún. 6. 19:22
 13/16 anonim ***** válasza:
50%
Don't worry, nálam is ez volt a nők terén. Érdeklődtem, kérdezősködtem, kíváncsiskodtam, beszéltem és beszéltettem, betartottam az etiketteket, az illemprotokollokat: SEMMI. Aztán amióta (években beszélünk) beleszarok az egészbe, leszarom a nőket, átnézek rajtuk, nem tartom őket célként, ami mellé még egy icipici bunkózás és egy kis piszkálódás is járul, azóta többen is rokonszenveztek már velem, viszont engem meg marhára nem érdekel egy hangyapénisznyit sem a rokonszenvük. Érti valaki a nőket? Nem!
2016. jún. 6. 19:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező én nem tudom te eddig milyen fiúkkal ismerkedtél, de nekem nagyon is bejön amit leirtál magadról mivel útálom a bunkó embereket, és szeretem ha a lány is keres engem nem csak én őt abból tudom, hogy érdeklem és nem csak az agyamat húzza.
2016. jún. 6. 19:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Mennyi idôs vagy?
2016. jún. 6. 20:12
 16/16 anonim ***** válasza:

En meg tul nedves vagyok.

Attol h szerencsetlen voltal es nem futottal jokkal ossze, nem kell am feladni. :) itt vagyok en, aki az aranyos, cuki csajokra bukom pl, de sokan vannak igy meg gondolom en. :)

2016. jún. 6. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!