Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Felhívni egy haveromat az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felhívni egy haveromat az albérletembe mennyire gáz?

Figyelt kérdés
Csak kutyáznánk amúgy, mert kíváncsi már rá, én meg mondtam, hogy átjöhet nyugodtan valamikor. Amúgy nem olyan srác, aki valaha is bepróbálkozna, mert nagyon félénk, de attól még ez fura lenne szerintetek?
2016. jún. 6. 18:06
 1/6 RRR ***** válasza:
már miért lenne az??
2016. jún. 6. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Hívd nyugodtan, a kutyapóz biztos bejön majd neki. :)
2016. jún. 6. 18:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Vagy szerinted csakis nőneműek léphetnek be egy nő albérletébe, máskülönben ha hímet hívsz fel az már rögtön ajánlat? Az a gáz, ha egy férfi ebbe bármit beleképzel.
2016. jún. 6. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Az a gáz, hogy egyáltalán ilyesmi megfordult a fejedben, èn a helyedben közölnèm vele, hogy vele fantazmagoriálok
2016. jún. 6. 18:13
 5/6 anonim ***** válasza:
36%
Azóval csak szerrintem félreérthető egy olyan mlndat, hogy gyere fel hozzám, megmutatom neked a bozontost? :)
2016. jún. 6. 18:18
 6/6 Blade Bone ***** válasza:
Mivel manapság minden a szexről szól, szerintem félreértheti. :D
2016. jún. 6. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!