Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám meggyőzni a haveromat, hogy ne akarjon egyetemista lánnyal randizni?
Az a probléma, hogy a haverom nem egyetemista, és teljesen abban a hitben van, hogy a lánynak ő bejön. Egyszer már látták élőben egymást, ott ismerkedett meg vele.
Nem szeretném, ha a haveromat elutasítás érné, mert teljesen odavan a lányért, randizni is akarna már vele. Hogy mondhatnám meg neki finoman, hogy felesleges neki próbálkoznia nem egyetemistaként?
mond el neki őszintén!
megértelek,a csalódás tönkreteszi az emberlelkét! :(
Nem értem az összefüggést, de gyanítom, hogy ez egy provokatív kérdés akart lenni. Szerintem te csak ne szólj bele, hogy a haverod mit csinál - attól, hogy a saját gátlásaid és önértékelésed arra sarkall, hogy ez noname oldalon hergeld a népet mert "amagunkfajtaszegénynemegyetemistafiúknakesélyesincsanőknél".
23/N
Teljesen fölösleges különbséget tenni főiskola meg egyetem között, a cégek sem feltétlenül különböztetik meg. Amúgy meg van olyan képzés, ami csak egyetemhez kötött, és főiskolai változata nincs (pl. orvos).
Amúgy meg ne szólj bele, ha csalódni fog, az legyen a saját ügye, ha nem, akkor meg hadd legyen boldog. Miért akarod befolyásolni? Nem te vagy belezúgva véletlenül?
és miből gondolod, hogy mindenképpen elutasítás érné? és ha éri is, az közvetlen összefüggésben van az ő végzettségével?
egyetemista lány vagyok, de ha találkozom egy szimpatikus, intelligens, kedves fiúval, aki éppenséggel nem egyetemre jár, hanem akár OKJ, akár egyéb olyan képzésen vesz részt, ami érdekli és később hasznosítani tudja, akkor az önmagában egyáltalán nem vezetne egyből oda, hogy szóba sem jöhet. volt már szakmunkás végzettségű pasim is, és nem azért lett vége, mert nem volt 3 diplomája, hanem mert megcsalt.
ha a lánynak tetszik a haverod, és őt nem zavarja, hogy nem jár(t) egyetemre, akkor mégis, miért te tudod jobban, hogy ez neki rossz?
Holvan megírva, hogy egyetemista csak egyetemistával járhat, értelmiségi csak értelmiségivel, fizikai munkás meg fizikai munkással? Szép is lenne, ha pl. a kőműves csak kőművessel járhatna... :D
Ismerek orvost, akinek a férje szobafestő, egy másiknak asztalos, stb. Miért szólnál bele a haverod szerelmi életébe? És ha csalódni fog, akkor mi van? Az élet velejárója. Tanul belőle, feláll és továbblép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!