Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok melyik egyetemista típus jön be az alábbiak közül?
1: Koravén okostojás, elegáns cipőben és ingben járkál, az a tipikus 40-es évekbeli szépfiú haj, mesterkélten lenyírt borosta, kocka szöveg "igen értem én is tanultam nagyon ász vagyok"
2: Páwa swag yolo gyerek, tornacsuka, v-nyakú póló ékszerekkel és madárfészek frizurával, épp hogy nem csapták még ki, nem érdekli a suli csak a bulizás és iszik, hangoskodik minden nap
3: Laza, kedves srác, aki lehet hogy nem éltanuló, lehet csúszik is pár évet, de nem izgatja fel magát, laza ruhák (póló, rövidgatyó, flip-flop papucs), nem foglalkozik nagyon a divattal vagy tanulással, inkább kiül haverokkal csajozni, éli az életet de úgy hogy közbe azért meg legyen majd a diplomája is egyszer.
A 2es és a 3as ugyan az, csak a csomagolás más (szerintem a harmadik kategóriát is csak azért hoztad létre, hogy berakhasd magad valahová). Az 1es csoportot meg nem nevezném koravénnek egyáltalán.
Szóval ha ebből a három típusból kellene választanom, akkor az elsőt választanám, de meg kell jegyezni, eléggé korlátolt és szélsőséges csoportokat alkottál.
Én egyiket sem választanám, mert szerintem ezek a végletek. :)
Okostojás nem kell, aki felvág arra, hogy egyetemista és ő a fsza gyerek. Főleg azért nem, mert én is lediplomáztam, sőt most is folyamatban van egy szag, pontosan tisztában vagyok az ottani élettel, nem kell a púder. Túl mesterkéltnek és soknak tartom az ilyen alakokat akár van tényleges tudás a külső mögött, akár nincs.
A 2-3-as kategória azért nem lenne szimpi, mert to.jnak a sulira. Mivel én sosem to.jtam rá és igenis lelkiismeretesen csináltam/csinálom a sulit, ezért akár gáz, akár nem, földhöz vág, ha tudom hogy valamire tisztességesen felkészültem, mégis megbukok. Én szeretem a hozzám hasonló gondolkozású embereket és nem tudnék olyan srácot elképzelni magam mellett, aki látszólag tesz magasról a kötelességeire, vagy legalábbis nem érdeklik a következmények.
Azért nem árt ha egy diák felfogja mennyi pénzbe kerül a családjának, az államnak vagy akár saját magának csúsztatva (diákhitel), szeretem ha ennek fényében egy fiatal komolyan is veszi azt, amit csinál.
egyes típus vagyok Pécsről, ha esetleg valaki szeretne ilyen típusú férfival ismekedni :D
22F
A parom az egyes es harmas otvozete de mivel o is inkabb az egyes fele huz ezert az elso tetszik. Apolt,ferfiasan oltozik, intelligens es engem nem zavar ha okosabb nalam :)
18/L
hát bocs, de mindegyik gáz :D
1. rengeteg ilyen van a sulinkban, hülyén néznek ki, 3 számmal nagyobb öltönyt hordanak, tényleg azzal vágnak fel hogy ők be tudnak magolni 3 lexikont.
2. idióta barom, a felvételi rendszer legnagyobb hibája hogy ilyenek is bekerülnek.
3. ez is minek jár egyetemre? :D borzasztóan irritáló amikor valaki nem jár be órákra rendesen és azt hiszi hogy ez "menő" meg "laza" ... aha, max gimiben a 16 éveseknek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!