Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok melyik egyetemista típus jön be az alábbiak közül?
1: Koravén okostojás, elegáns cipőben és ingben járkál, az a tipikus 40-es évekbeli szépfiú haj, mesterkélten lenyírt borosta, kocka szöveg "igen értem én is tanultam nagyon ász vagyok"
2: Páwa swag yolo gyerek, tornacsuka, v-nyakú póló ékszerekkel és madárfészek frizurával, épp hogy nem csapták még ki, nem érdekli a suli csak a bulizás és iszik, hangoskodik minden nap
3: Laza, kedves srác, aki lehet hogy nem éltanuló, lehet csúszik is pár évet, de nem izgatja fel magát, laza ruhák (póló, rövidgatyó, flip-flop papucs), nem foglalkozik nagyon a divattal vagy tanulással, inkább kiül haverokkal csajozni, éli az életet de úgy hogy közbe azért meg legyen majd a diplomája is egyszer.
Az elsőt. :)
Láttam már ilyesmi pasit,és bejött. Ízlések és pofonok.
18L
1. Nem tartom koravénnek. Az elegáns stílus bejön, az "igen értem, én is tanultam és nagyon ász vagyok" felfogás is. Az észtől és a tanulástól lesz valaki ász. Meg a magabiztosságtól. :D
L20
L20: Nem árt ha közben az életben is tud ám egy férfi érvényesülni és nem csak lexikális tudása van.
Az intelligenciától, az emberségtől és a társadalombéli optimális érvényesüléstől (-->lásd: megélhetés megteremtése) lesz valaki ász. Az a baj, hogy ezek a kis fiatal lánykák még nagyon éretlenek, lövésük sincs az életről. 28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!