Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám meggyőzni a haveromat, hogy ne akarjon egyetemista lánnyal randizni?
Az a probléma, hogy a haverom nem egyetemista, és teljesen abban a hitben van, hogy a lánynak ő bejön. Egyszer már látták élőben egymást, ott ismerkedett meg vele.
Nem szeretném, ha a haveromat elutasítás érné, mert teljesen odavan a lányért, randizni is akarna már vele. Hogy mondhatnám meg neki finoman, hogy felesleges neki próbálkoznia nem egyetemistaként?
nem látom a problémát.
én is egyetemista lány vagyok, de nincs nálam olyan feltétel hogy csak egyetemistákkal állok szóba :DDD
járhat okjre, vagy más tanfolyamra, főiskolára, esetleg 'csak' nyelviskolába ha nyelvi területen szeretne elhelyezkedni... sőt, dolgozhat is érettségi/szakközép után. csak azt nem tudom elviselni ha valaki nem tanul, nem dolgozik, csak otthon fetreng és eltartatja magát évekig, és nem is akar változtatni ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!