Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám meggyőzni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám meggyőzni a haveromat, hogy ne akarjon egyetemista lánnyal randizni?

Figyelt kérdés

Az a probléma, hogy a haverom nem egyetemista, és teljesen abban a hitben van, hogy a lánynak ő bejön. Egyszer már látták élőben egymást, ott ismerkedett meg vele.

Nem szeretném, ha a haveromat elutasítás érné, mert teljesen odavan a lányért, randizni is akarna már vele. Hogy mondhatnám meg neki finoman, hogy felesleges neki próbálkoznia nem egyetemistaként?

2015. okt. 22. 10:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

nem látom a problémát.

én is egyetemista lány vagyok, de nincs nálam olyan feltétel hogy csak egyetemistákkal állok szóba :DDD

járhat okjre, vagy más tanfolyamra, főiskolára, esetleg 'csak' nyelviskolába ha nyelvi területen szeretne elhelyezkedni... sőt, dolgozhat is érettségi/szakközép után. csak azt nem tudom elviselni ha valaki nem tanul, nem dolgozik, csak otthon fetreng és eltartatja magát évekig, és nem is akar változtatni ezen.

2015. okt. 22. 11:36
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy a te önbecsülésed az iskolázottságod határozza meg, ne húzd már le haverodat a szintedre... Nekem mégcsak érettségim sincs, csak szakmám, feleségemnek meg jogi diplomája... Semmit nem jelent, hogy kinek mi a végzettsége...
2015. okt. 22. 11:57
 13/14 anonim ***** válasza:
64%
Anyámnak 3diplomája van, apámnak csak érettségije. Kifejezetten keresik a csajok a vagány dolgos srácokat, mivel férfire vágynak. Egy unalmas egyetemista sokkal nagyobb handycappel indul.
2015. okt. 22. 12:01
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne mondd meg neki, hagyd, hadd probalkozzon a lanynal, ugyanis ha az elutasitja azert, m a srac nem egyetemista, akkor a haverodat meg sem erdemli a csaj...Anyamnak 3 diplomaja, meg nagydoktorija van, apamnak meg szakmaja, es egyutt vannak 33 eve, es szeretik egymast! Attol meg, h vkinek nincs diplomaja, nem feltetlenul bunko, ugyanis a ketto nem fugg ossze. Nekem is van 2 egyetemi diplomam, de sosem a szerint mertem a pasijaimat, h van-e diplomajuk. Amugy meg, a legnagyobb taplo pasijaim mind diplomasok voltak, es pont azok voltak a tisztessegesek, meg a normalisak, akiknek nem volt diplomaja...
2015. okt. 22. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!