Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti utasítottak már el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti utasítottak már el azért fiút, mert nem elég izmos, csak átlagos alkatú?

Figyelt kérdés
2016. jún. 6. 16:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
78%
48%-os, ha annyira frusztrál az, hogy szerinted a nőknek a kigyúrt pasik kellenek, akkor gyúrd ki magad és ne hisztizz... ;)
2016. jún. 6. 18:19
 22/28 anonim ***** válasza:

22. Óriási nagy tévedésben vagy! Pont ez az, hogy szoktam edzeni, és soha nem éreztem, hogy ez hátrány lenne az, hogy izmos vagyok, sőt!

Ezért furcsállom az itteni válaszokat, hogy senkinek sem tetszik...na persze! :)

2016. jún. 6. 18:27
 23/28 anonim ***** válasza:
63%

Nem, de az ellenkezőért már igen. Egyszer azért szakítottam egy barátommal, mert folyton gyúrni járt és semmi másról nem lehetett vele beszélgetni, mint a testedzésről. Akarom mondani, ő semmi másról nem tudott beszélni, mint a testedzésről, én ugyanis hozzá nem tudtam szólni a témához, úgyhogy csak unottan bólogattam, amikor mesélte, hogy hány fekvőtámaszt csinált meg mennyi kilókkal súlyzózik. Szép teste volt, nem tagadom, de nekem sajnos ennyi nem elég egy párkapcsolathoz. Ha valakivel értelmes emberi társalgást nem lehet végezni, csak nézegetni lehet, mint egy kirakat babát, az nekem hosszú távon nem kell.

29N

2016. jún. 6. 18:28
 24/28 anonim ***** válasza:
Nem. Sőt nem jönnek be a kigyúrt férfiak. Átlagos férfiak jönnek be akik nem azok a szálka testalkatúak. Mackós testalkatúak jobban megfognak mint az izompacsirták.
2016. jún. 6. 20:43
 25/28 anonim ***** válasza:
60%

22-es, nem lehet, hogy te véletlenségből a műnők miatt hisztizel? Na azokról elhiszem, hogy az izmos pasikért vannak oda.

Az itteni nőknek nem hiszem, hogy egy izomkolosszus az álma, és ha meg nem sértődsz, nem fogok róla győzködni se téged, se senkit, hogy a vékony pasik jönnek be.

A te bajod ha nem hiszed el.

2016. jún. 6. 20:52
 26/28 anonim ***** válasza:
0%
És ki hisztizik? Mindig is volt/van barátnőm, csak hihetetlen amit itt előadnak egyesek. Persze könnyű rámondani, hogy nem tetszik az izmos, mert tudják hogy soha nem állnának szóba velük. Savanyú a szőlő effektus, ezért inkább lefikázzák. :D
2016. jún. 6. 20:57
 27/28 anonim ***** válasza:
Nem. Az izmosság pont nem érdekel.
2016. jún. 7. 08:40
 28/28 anonim ***** válasza:

# 27

Én mondjuk azt mondtam, hogy testalkat alapján nem utasítottam még el senkit, tehát nem mérvadó számomra a testalkat. Ha helyes a pofija és nem egy gyökér mint a legtöbb ember, akkor az tökéletes a számomra, ha izmos, ha nem izmos.

2016. jún. 7. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!