Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti utasítottak már el azért fiút, mert nem elég izmos, csak átlagos alkatú?
22. Óriási nagy tévedésben vagy! Pont ez az, hogy szoktam edzeni, és soha nem éreztem, hogy ez hátrány lenne az, hogy izmos vagyok, sőt!
Ezért furcsállom az itteni válaszokat, hogy senkinek sem tetszik...na persze! :)
Nem, de az ellenkezőért már igen. Egyszer azért szakítottam egy barátommal, mert folyton gyúrni járt és semmi másról nem lehetett vele beszélgetni, mint a testedzésről. Akarom mondani, ő semmi másról nem tudott beszélni, mint a testedzésről, én ugyanis hozzá nem tudtam szólni a témához, úgyhogy csak unottan bólogattam, amikor mesélte, hogy hány fekvőtámaszt csinált meg mennyi kilókkal súlyzózik. Szép teste volt, nem tagadom, de nekem sajnos ennyi nem elég egy párkapcsolathoz. Ha valakivel értelmes emberi társalgást nem lehet végezni, csak nézegetni lehet, mint egy kirakat babát, az nekem hosszú távon nem kell.
29N
22-es, nem lehet, hogy te véletlenségből a műnők miatt hisztizel? Na azokról elhiszem, hogy az izmos pasikért vannak oda.
Az itteni nőknek nem hiszem, hogy egy izomkolosszus az álma, és ha meg nem sértődsz, nem fogok róla győzködni se téged, se senkit, hogy a vékony pasik jönnek be.
A te bajod ha nem hiszed el.
# 27
Én mondjuk azt mondtam, hogy testalkat alapján nem utasítottam még el senkit, tehát nem mérvadó számomra a testalkat. Ha helyes a pofija és nem egy gyökér mint a legtöbb ember, akkor az tökéletes a számomra, ha izmos, ha nem izmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!