Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti utasítottak már el azért fiút, mert nem elég izmos, csak átlagos alkatú?
Figyelt kérdés
2016. jún. 6. 16:08
11/28 anonim válasza:
Sossem jöttek be az izmos alkatú férfiak. Viszont csak testalkat alapján nem lehet megítélni a másikat szerintem. Attól, hogy valaki tökéletes testű, belsőre lehet üres. Olyan is lehet, hogy valaki közel sem tökéletes külsőre, belsőre mégis a legtökéletesebb lehet! Az a fontos, hogy jól ellegyünk egymással, élvezzük egymás társaságát meg ilyenek. :-)
21/L
12/28 anonim válasza:
Testalkat alapján soha nem utasítottam el senkit.
13/28 anonim válasza:
De érdekes, itt egyik lányt sem érdekli a külső... Bárcsak a valóságban is igy lenne...
14/28 anonim válasza:
Engem érdekel a külső, pont ezért utasítanék el simán egy kigyúrt állatot, mindegy milyen normális férfi lenne, mert abszolút nem jön be. Főleg ha mellé még kopasz is és barna bőrű, mint az izmos férfiak nagy része.
Akikkel összejövök, azok külsőre is tetszenek, nem csak azért jöttem velük össze, mert olyan rendesek és nem érdekelt a külső.
15/28 anonim válasza:
Electra Heart, ha ilyen sokan vagytok olyan lányok, akiknek a kigyúrt test nem jön be, akkor én vékony pasiként miért nem kellek egy lánynak sem?...
16/28 anonim válasza:
13-as, én nem mondtam, hogy nem érdekel a külső, mert nagyon is, csak pont az izmos pasasok nem tetszenek. Nekem fontosabb nála, hogy helyes legyen az arca, és az sem hátrány, ha macskósabb. És hogy érezzem azt a vonzalmat.
17/28 A kérdező kommentje:
#15 mert nem helyes az arcod..
2016. jún. 6. 17:08
18/28 anonim válasza:
Aki azt írja, hogy nem, az szinte biztosan hazudik.
19/28 anonim válasza:
"akkor én vékony pasiként miért nem kellek egy lánynak sem?..." - Talán mert túlságosan erőlködsz. De az is lehet, hogy nem vékony vagy, hanem sovány, ami ugye nem átlagos, mint ami a kérdésben szerepel, a sovány pedig nem mindenkinek vonzó (nekem sem, én voltam sovány, de nem éreztem úgy jól magam a bőrömben, dolgoztam rajta, sikerült elérnem, hogy ne legyek sovány és ne is essek át a ló túloldalára - nem mintha az nekem olyan könnyű lenne, mert én inkább fogyásra vagyok hajlamos).
20/28 anonim válasza:
Ja a másik meg...az izmos pasik 99 %-ának általában van barátnője..ennyire nem tetszenek senkinek...:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!