Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon magas (192 cm) férfi milyen módon javíthat társkeresési esélyein?
Na ez tényleg egy társkereső hirdetés volt!
menjél a p..csába! aki ilyen magassággal rendelkezik és legalább se nem vékony se nem dagadt, azokat a csajok keresik! Csak igent vagy nemet kell mondani (a választás a te kezedben!!!!!).
#14: Ne haragudj hogy ezt írom, de olyan érzésem van mintha te nem járnál gyakran emberek között. Bp.-en meg minden vidéki városban is, a parkokban/bevásárlóközpontokban/éttermekben szinte csak ilyen típusú párokat látok:
Nagyon ritka az amikor azt látom, hogy a 168-173 centi magas csajnak a pasija akkora vagy kicsivel magasabb, mint a lány.
Viszont sokszor szoktam figyelni a párokat és nekem azt tűnt fel, hogy nagyon sok magas pasi nem is olyan jóképű vagy izmos, ennek ellenére mégis szép csajokkal látom őket együtt. Ebből pedig csak arra tudok következtetni, hogy a nők számára önmagában vonzó egy magas pasi.
Bud Spencer egy magas férfi, a felesége egy alacsony nő (csak hord magassarkút is). Még a színészi karrierje előtt jöttek össze, és maga írja az önéletrajzában, hogy nem is ilyen nők voltak alapból az esetei, meg amúgy sem gondolta, hogy egy ilyen nő belé tudna szeretni, és mégis.
Nem tudom, alapból milyen ember vagy, a magasság csak egy adat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!