Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, nektek mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, nektek mi a véleményetek a nőcsábász férfiakról?

Figyelt kérdés
Most konkrétan olyan férfira gondolok, aki jóképű, és ezt nagyon is tudja, régen volt már (ha volt) komolyabb kapcsolata, és 20 feletti számú egyéjszakás kalandja volt. Elítélitek őket?
2016. jún. 6. 09:40
1 2
 11/15 anonim válasza:
Ugyan férfi ként irok választ de én nekem az a tapasztalatom hogy a hőlgyek tőbbszőr esnek kisértésbe és ezért a férfiak is igy tesznek és ez a valodi ok
2016. jún. 6. 12:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem talán éppen egy ilyen a mostani barátom, bár lassan egy éve "együtt" vagyunk. Nagyon is tisztában van vele, hogy jóképű és edzeni is jár rendszeresen. Emellett a családja anyagilag is nagyon jól áll. Azért, hogy a barátom legyen eddig sok mindent eltűrtem. Szakítási időben megcsalt, és volt olyan hogy egy bálba együtt mentünk de egy másik lányt kísérgetett meg azzal táncolt. El nem ítélem, én voltam a hülye amiért összejöttem vele...
2016. jún. 6. 23:16
 13/15 A kérdező kommentje:

Nekem volt egy házasságom, ami nem ért véget valami szépen, és ezután kezdődött a dolog. A barátaim ki akartak mozdítani, én meg egy idő után engedtem nekik, többnyire bárokba mentünk, és sokszor felhozták, hogy minden nő engem figyel, amit persze magam is jól tudtam - csak azelőtt soha nem érdekelt. Addig nyaggattak, míg fogadásból odamentem egy lányhoz, majd egy újabb fogadás hatására azon a héten minden egyes este hazakísértem egyet (kezdetnek (; ). Dühös voltam akkoriban, szomorú és zaklatott, és felejteni akartam. Később fejembe szállt a dolog, és az egómat legyezgettem vele (velük). Manapság már inkább csak megszokás. Próbálok leállni, de néha hopp, már a bárban eszmélek föl, kis idő múlva meg már egy idegen ágyában vagyok (soha senkit nem viszek haza magamhoz). Az említett szám -durva becslés szerint- bő tízszerese körül tartok. Ezt nem kérkedésből mondom.

Nemrég találkoztam egy lánnyal, és nagyon tetszik, lehet, hogy bele is szerettem, de nem merek kezdeményezni, mert ugyan nem ítél el engem egyáltalán, és nagyon kedvel, félek mégis elutasítana. Egyre többet gondolok rá. Szeretnék megváltozni, magam miatt is, de egyelőre még nem tudnék megígérni semmit.

2016. jún. 7. 14:54
 14/15 A kérdező kommentje:
Egyébként a feleségem, akit szerettem csak a pézem miatt jött hozzám, kezdettől csalt engem. Nem, nem ezért mentünk szét. Meghalt :"(. Nem tarom magam hűtlen típusnak, őt sem csaltam meg, és az első és egyetlen barátnőmet sem, aki előtte volt. Csak... aztán így alakult. Szeretnék változtatni. De belátom, ez részemről jogosan lehet rossz pont. Igazatok van. Csak remélni tudom, hogy meg tudja érteni. :/
2016. jún. 8. 02:13
 15/15 Noblesse Oblige ***** válasza:

Én hiszek abban, hogy az ember meg tud változni. Ahogy mintaférjből dzsigoló lettél, úgy lehet ez visszafelé is. Az ember azért óvatos egy Don Juannal, mert annak van valami defektje (legtöbbször), amit a sok nővel kompenzál. Ritkábban pedig semmi baja nincs, csak ha megkaphatja a nőket erőfeszítés nélkül, akkor minek küzdjön egyért is?

Ha neked igényed van a változásra akkor változz. Ha lány észreveszi ezt, és jelzed felé, hogy neked ő kell, akkor szerintem idő kérdése és ad neked esélyt.

2016. jún. 8. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!