Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki érti a pasikat? Mert én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki érti a pasikat? Mert én már sajnos nem!

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit! Már nem tart a kapcsolatunk, több szempontból sem egyeztünk.

Állandóan azt vágta a fejemhez, hogy értelmetlenül sokat foglalkozom magammal.

Ez azért mondta mindig, mert havonta járok fodrászhoz/kozmetikushoz és a körmeimet is mindig rendben tartom. Nem veszek fel össze-vissza minden kiegészítőt, hanem mindig az adott ruhához választok fülbevalót, nyakláncot, stb.

Szerinte edzenem sem kell midig eljárnom, mert így is teljesen jó alakom van.

A legutóbb azon vesztünk össze, hogy találkozni akart én meg megmondtam neki, hogy kb. 1 óra mire elkészülődöm. És ezen úgy megsértődött, hogy aznap már nem is akart inkább találkozni.

Azt is furcsállta, hogy nekem évszakhoz illően mindig más és más parfümjeim vannak.

Állítása szerint még ilyen nővel nem találkozott...

Én azt hittem, hogy a legtöbb nő ilyen.

Miért olyan furcsa ez a férfiaknak?

Más pasit is zavar, ha a nő egy kicsit többet foglalkozik magával?

2016. jún. 4. 22:08
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Pedig a sztorit részletezni kell,ha nem teszed akkor fél kérdésre fél válaszok érkeznek és az senkinek sem jó.
2016. jún. 5. 00:54
 32/33 anonim ***** válasza:
lehet megveszed magadnak, de a vilagban ahol a ferfiak mar minden csajtol felnek es golddigereknek hivjak, ertheto a csavo felelme :D
2016. jún. 5. 00:58
 33/33 anonim ***** válasza:

Ez kicsit olyan lett volna, mint amikor Napóleon megírta Joséphine-nak, hogy nemsoká' hazaérek a hadjáratból, ne fürgyé le, inkább fújd be magad! :D

Szóval akkor mégsem te vagy a hülye p?csa, hanem a csávó a hülye f?sz. :P

2016. jún. 5. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!