Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki érti a pasikat? Mert én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki érti a pasikat? Mert én már sajnos nem!

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit! Már nem tart a kapcsolatunk, több szempontból sem egyeztünk.

Állandóan azt vágta a fejemhez, hogy értelmetlenül sokat foglalkozom magammal.

Ez azért mondta mindig, mert havonta járok fodrászhoz/kozmetikushoz és a körmeimet is mindig rendben tartom. Nem veszek fel össze-vissza minden kiegészítőt, hanem mindig az adott ruhához választok fülbevalót, nyakláncot, stb.

Szerinte edzenem sem kell midig eljárnom, mert így is teljesen jó alakom van.

A legutóbb azon vesztünk össze, hogy találkozni akart én meg megmondtam neki, hogy kb. 1 óra mire elkészülődöm. És ezen úgy megsértődött, hogy aznap már nem is akart inkább találkozni.

Azt is furcsállta, hogy nekem évszakhoz illően mindig más és más parfümjeim vannak.

Állítása szerint még ilyen nővel nem találkozott...

Én azt hittem, hogy a legtöbb nő ilyen.

Miért olyan furcsa ez a férfiaknak?

Más pasit is zavar, ha a nő egy kicsit többet foglalkozik magával?

2016. jún. 4. 22:08
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Nem panaszkodtam, csak feltettem egy kérdést!

Logikátlan, amit írsz, de mind1.

Ezen az oldalon csak a szidás és sértegetés megy.

Tisztelet a kivételnek, mert azért kaptam normális válaszokat is.

2016. jún. 4. 23:53
 22/33 anonim ***** válasza:
88%

Nem csak a szidás megy,vannak akik csak simán nem értenek egyet veled és hangot adnak ezen véleményünknek.De te elutasítod a kritikát,mert meg vagy győződve róla,hogy nem benned van a hiba.Örülsz az egyetértő véleményeknek,pedig pont a kritikából lehetne építkezni.

A hiba igenis benned van és amíg ki nem javítod addig nem is lesz normális kapcsolatod.

2016. jún. 4. 23:58
 23/33 anonim ***** válasza:

Egy tea mellet szívesen elvitatkozom arról, hogy a panaszkodás vagy az információszerzés a kérdésed célja, illetve, hogy a kérdés vagy a válaszom tűnik logikátlanabbnak, sőt akár arról is, hogy a válaszom melyik részét véled szídásnak.

#21 voltam

2016. jún. 5. 00:05
 24/33 anonim ***** válasza:
77%

Szia!

Na nézzük csak... Szerintem egyáltalán nem baj, ha egy nő foglalkozik magával, igényes, én speciel imádom ha egy nő igényes (igényes haj a gyengém például). Ameddig foglalkozik velem, addig nem zavar ha mondjuk 1 óra alatt készül el, jól is tudna esni, ha mondjuk azért 1 óra mert a kedvemben akar járni (ergo szexi akar lenni).

az általad leírtakból a konklúzió: a pasid hisztis, ha pedig nem szereted a hisztis pasikat, akkor kezdj olyannal, aki nem az ;)

Nem minden férfi hisztis, igazából teszünk rá hogy ha egy nő minden nap más parfümöt használ stb, persze amíg nem származik belőle semmilyen kár, hátrány, probléma.

Remélem tudtam segíteni! :) Hajrá ;)

22/F

2016. jún. 5. 00:08
 25/33 anonim ***** válasza:
32%
Alapvetően nem zavarna, de ez az "1 óra, míg elkészülök" mégis kiverte a biztosítékot. Mi lenne, ha együtt élnétek? Minden reggel 1 órával korábban kelnél, nehogy megtudja milyen vagy smink nélkül?
2016. jún. 5. 00:18
 26/33 A kérdező kommentje:

#26 Írtam, hogy nem az a típus vagyok, aki smink nélkül nem megy sehova. De mind1! Igen, akkor egy óra kellett, hogy elkészüljek. Épp biciklizésből jöttem, ha meg nem tudoltam volna le előtte, vettem volna fel másik ruhát, akkor meg én lettem volna az igénytelen nő, aki annyival sem tisztel meg egy férfit, hogy normálisan elkészül.

#24 A kérdésemet pusztán kíváncsiságból tettem fel, de hívhatjuk információszerzésnek is. Panaszkodni semmiképpen nem szerettem volna.

Nem állítottam, hogy bennem nincs hiba. Persze, hogy van. De nem a kérdésben említetteket tartom a legnagyobb hibámnak. Sőt, tudom mik a hibáim és igyekszem rajtuk változtatni.

Igen, a kritikákból lehet építkezni.

De ezt csak olyan embertől fogadom el, aki mondjuk többet tud rólam, mint ti.

Ugyanis nem kritikát kértem, de szerintem ez a szövegkörnyezetemből kiderülhetett volna.

2016. jún. 5. 00:31
 27/33 anonim ***** válasza:
90%

Miért nem írtad bele a kérdésedbe is,hogy biciklizésből érkeztél?Ha csak félinformációkat adsz meg akkor persze,hogy félreértelmezik.

Olyan mintha azt írnám,hogy egy perc alatt futom a százat,de nem tenném hozzá,hogy azért mert gipszben van mindkét lábam.

2016. jún. 5. 00:37
 28/33 anonim ***** válasza:

lehet fel a gyerek hogy ha egyut lesztek akkor neki kell fizetni mint azt es probalt letanitani rola :D

legyel aki vagy, talalsz vkit akinek ugy tetszsz amien vagy.

akaraton kivul valtozni ugy sincs ertelme

2016. jún. 5. 00:43
 29/33 anonim ***** válasza:

Mit tettél volna, ha azt mondja a srác, hogy most akarlak, izzadtan és büdösen is! :D

Akkor is átöltözöl?

2016. jún. 5. 00:45
 30/33 A kérdező kommentje:

#28 Nem is tudom, nem akartam már részletezni ennyire a sztorit.

#29 :D Lehet..., de ettől kár félni, ami kell azt megveszem magamnak.

#30 Na végre egy jó kérdés. :D Nyilván nem mondtam volna nemet. Azért ennyire ne gondoljatok már..., nem is tudom milyennek. :D

2016. jún. 5. 00:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!