Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki érti a pasikat? Mert én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki érti a pasikat? Mert én már sajnos nem!

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit! Már nem tart a kapcsolatunk, több szempontból sem egyeztünk.

Állandóan azt vágta a fejemhez, hogy értelmetlenül sokat foglalkozom magammal.

Ez azért mondta mindig, mert havonta járok fodrászhoz/kozmetikushoz és a körmeimet is mindig rendben tartom. Nem veszek fel össze-vissza minden kiegészítőt, hanem mindig az adott ruhához választok fülbevalót, nyakláncot, stb.

Szerinte edzenem sem kell midig eljárnom, mert így is teljesen jó alakom van.

A legutóbb azon vesztünk össze, hogy találkozni akart én meg megmondtam neki, hogy kb. 1 óra mire elkészülődöm. És ezen úgy megsértődött, hogy aznap már nem is akart inkább találkozni.

Azt is furcsállta, hogy nekem évszakhoz illően mindig más és más parfümjeim vannak.

Állítása szerint még ilyen nővel nem találkozott...

Én azt hittem, hogy a legtöbb nő ilyen.

Miért olyan furcsa ez a férfiaknak?

Más pasit is zavar, ha a nő egy kicsit többet foglalkozik magával?

2016. jún. 4. 22:08
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Hát, én is nő vagyok. Nekem is soknak tűnik. Fodrászhoz én sokkal ritkábban járok. Sokszor magam igazítom ki a frizurámat. Félévente megyek el.Sok évig hosszú hajam volt akkor még ritkábban mentem. Kozmetikus csak szempilla festés havonta. A körmeimet is magam ápolom. Többféle arckrémet használok mivel száraz a bőröm, hidratáló illetve száraz bőrre való való krémet. Naponta többször is bekenem magam. Nem mindig parfümöt használok néha megteszi egy spray is. Gondolom nagyon jól állsz anyagilag, hogy ennyit költesz magadra havi szinten.
2016. jún. 4. 22:29
 12/33 anonim ***** válasza:

Hát.. az még rendbe hogy saját magad finanszirózod, ezt meg eddig is tudtuk, legalább is én, hogy a Nőknek mindig 5x annyi idő a készülődés :D

Szerintem az ő hibája is ez, de ezzel nem jelentheted ki, hogy Minden pasi.. Általánositás. Én mondjuk szeretném, ha a párom jól nézne ki. :)

2016. jún. 4. 22:29
 13/33 A kérdező kommentje:

De, ez hidd el tipikus volt.

Elégséges információ? Mihez? Semmihez...

Olyan érdekes, hogy eddig jut el minden pasi.

Azt hiszik, hogy én csak sminkből, drága parfümökből és a saját magammal való foglalkozásból állok.

Arra senki nem gondol, hogy vajon miért alakult ez ki bennem?

Nyilván, ha lenne egy olyan pasi, akivel érdemes lenne foglalkozni, akkor negyed ennyit foglalkoznék magammal.

Szerintetek megpróbálnak velem értelmes dolgokról beszélgetni? Elárulom, hogy nem!

Ki sem derül, hogy milyen vagyok valójában.

Nem érdekli őket, hogy imádom a kortárs irodalmat, szeretek kísérletezni a konyhában, imádok kirándulni/túrázni...

Szeretnék egy csomó olyan új dolgot kipróbálni, amire eddig nem volt alkalmam.

Nem érdekli őket, mert csak annyit látnak belőlem, hogy elkényeztetett liba vagyok, ami természetesen nincs így.

2016. jún. 4. 22:39
 14/33 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem elég érthető volt! :D
2016. jún. 4. 22:43
 15/33 anonim ***** válasza:
Nekem van egy nő ismerősöm,aki 4 órát szokott egyhuzamban bent lenni a fürdőszobában,és lesz_rja,hogyha másnak be kell mennie esetleg..úgyhogy te hozzá képest tök egészséges vagy
2016. jún. 4. 23:01
 16/33 A kérdező kommentje:

Na erről beszélek, köszönöm!

Hosszú hajam van, na most mire azt megmosom beszárítom...Nem két perc. Szőrtelenítés, szintén nem két perc. Körömlakkozás szárítással együtt megint csak sok idő.

Kiválasztani a megfelelő ruhát, kiegészítőket nem egyszerű.

Csak én olyan képmutatásnak érzem ezt a férfiak részéről. Megbámulnak, bókolnak de felesleges hülyeségnek tartják a készülődésem. Nem is értik, hogy nem két perc jól kinézni.

Nem az a típusú nő vagyok, aki smink nélkül nem megy sehova. Csak akkor szoktam sminkelni, ha van egy-két bőrhibám, de akkor sem vakolatot dobok fel magamra. (tehát nincs más arcom reggel smink nélkül)

2016. jún. 4. 23:21
 17/33 anonim ***** válasza:
Legalább itt most fény derült arra, hogy nőként sem olyan könnyü az élet. :D
2016. jún. 4. 23:24
 18/33 A kérdező kommentje:
Na látod! Már ezért megérte feltenni a kérdést. :)
2016. jún. 4. 23:30
 19/33 anonim ***** válasza:
50%

Fene tudja, mi a jó. Én az ellentéted vagyok nőben, ennek ellenére szerintem nem vagyok igénytelen.

Ha mondjuk hív a pasim, hogy talizzunk:

-gyors zuhany, ha aznap még nem volt, ha volt, akkor csak intim tájékon meg a hónaljam mosom meg, majd dezodor. Kis parfüm néha (nem évszak szerint XD).

-a puncimat sosem borotválom közvetlen együttlét előtt, mert nem akarok elkapni semmit (nekem nem is tetszik úgy), és a pár napos borosta még sosem zavart senkit.

-a hajamat csak akkor mosom meg, ha zsírosnak tűnik, de nem kenek rá semmi hajhabot/lakkot/zselét szárítás előtt.

-nem sminkelek, mert nincs miért ** se körömlakk, se semmi ilyen.

-egyszerű a ruhatáram, így nem sokat vacillálok, max. fölkapok egy tiszta szebb felsőt.

Ez így felső hangon is 20 perc alatt simán megvan, és mondom, sose zavart senkit, mert nem ezen múlik, hogy mennyire vagy jó nő, szerintem.

Az edzést viszont abba ne hagyd, az sokkal többet számít, mint hogy mennyire vagy tip-top. :)

2016. jún. 4. 23:35
 20/33 anonim ***** válasza:
91%

"Nyilván, ha lenne egy olyan pasi, akivel érdemes lenne foglalkozni, akkor negyed ennyit foglalkoznék magammal.

Szerintetek megpróbálnak velem értelmes dolgokról beszélgetni? Elárulom, hogy nem! 

Ki sem derül, hogy milyen vagyok valójában. 

Nem érdekli őket, hogy imádom a kortárs irodalmat, szeretek kísérletezni a konyhában, imádok kirándulni/túrázni... 

Szeretnék egy csomó olyan új dolgot kipróbálni, amire eddig nem volt alkalmam. 

Nem érdekli őket, mert csak annyit látnak belőlem, hogy elkényeztetett liba vagyok, ami természetesen nincs így."

Szóval olyan pasikkal kezdesz, akik csak szexre akarnak használni, ezért pedig a férfiakat okolod, és itt panaszkodsz. Hát...

2016. jún. 4. 23:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!