Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ez lenne az igazság?
#11: Mindenkinek a véleményét tiszteletben tartom, viszont, ha szerinted az általam linkelt lány szebb, mint egy átlagos mai fiatal, akkor mi a magyarázat arra, hogy gyakorlatilag minden második lány hozzá hasonló kinézetű, akiket nap mint nap látok akár a barátjukkal, akár egy kisebb lánytársaságban (persze én azt nem tudom, hogy te egy nap mennyi lányt szoktál látni és hol). Egy szóval egy tipikus "szürke" (negatív töltet nélkül mondom mindezt), akiről az embernek egy egy teljesen hétköznapi magyar fiatal csaj jut az eszébe.
Szerintem az átlag feletti szép kategória itt kezdődik (és most hagyjuk a smink/plasztikai sebész témát, mert ezeken a nőkön egyértelműen látszik, hogy alapból megvannak az igazán vonzó stílusjegyeik, Megan Fox is közel ilyen szép volt a plasztikai beavatkozása előtt, mint az alábbi képen, de ha valakit érdekel olyat is linkelhetek):
És ezzel nem azt mondom, hogy az általam korábban linkelt csaj csúnya lenne, viszont lehet sokan másképp értelmezik a szép és az átlagos definícióját.
átlagos=akit nap mint nap látsz az utcákon
szép=akit legfeljebb heti egy alkalommal vagy nagyon különleges helyeken látsz
Igaz, nem nekem szántad, de erre reagálnék:
"mi a magyarázat arra, hogy gyakorlatilag minden második lány hozzá hasonló kinézetű, akiket nap mint nap látok akár a barátjukkal, akár egy kisebb lánytársaságban"
A válasz egyszerű: Őket veszed észre meg nézed meg, mert tetszenek neked, de attól még nem lesznek átlagosak. Nagyon jót írt a 10-es válaszoló, csak sajnos nem akartad észrevenni.
Most ha valaki egy edzőteremben recepciós, és nap mint nap ilyen embereket lát, attól még rohadtul nem ez lesz az átlagos kategória:
Jaj nem unalmas még ez? Mikor fogják fel a fiúk, hogy a szerelem, az érzelmek, a vonzódás nem egy szándékos dolog, nem lehet irányítani, kilogikázn, kiszámolni mint egy matekpéldát, és igazságosan csinálni. Hiába döntöm én el, hogy a 170 cm-s fiúknak is joga van barátnőhöz, ha nekem 180 fölötti fiúktól dobban meg a szívem és lesz nedves a bugyim. Érted már?? Ennél egyszerűbben nem lehet magyarázni. Az sem indok, hogy neked a molett és a vékony lányok is tetszenek. Arról hallottál már, hogy mindenkinek más az ízlése? Nekem a pacalpörkölt és a palacsinta is egyformán ízlik, de ettől még nem várom, hogy ezzel más is így legyen, ha egyszer ő hány a pacalpörkölttől.
Amúgy meg nekem pont most tetszik egy fiú akinél téli bakkancsban magasabb vagyok, és ez is pont ezt bizonyítja, hogy ezeket a dolgokat nem lehet irányítani.
Emellett a fiúkat is ugyanúgy ki lehet gúnyolni, mert ők sem képesek jól megítélni saját magukat, csak ők az ellenkező irányba, ők sokkal jobbnak tartják magukat, mint amilyenek valójában. Akármilyen ronda a kinézetük, legalább átlagosnak gondolják magukat. De ez is mindegy, mert ez a szegényfiúknak nemjut barátnő csak egy hoax, ha kimész az utcára nem tudom, hogy te mit látsz, de én azt, hogy a többségnek van barátnője, legyen jóképű, vagy kevésbé vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!